top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


G5T         TQK      
2      G      B   Y23
KSX   UQ7   LD2      
  1    4      L   3SB
Q1Q         4TG      
Pretraga  
Novosti

NOVOSTI IZ FIRME FABBRICA - NOVI PROMOTIVNI FILM – OBRADA KOMPOZITNIH MATERIJALA

06.07.2017.

Fabbrica predstavlja novi PROMO FILM koji će Vas detaljno upoznati sa svim procedurama, alatima i materijalima koji se preporučuju za jednostavnu i efikasnu obradu kompozitnih materijala.

Kompozitni materijali su u poslednje vreme veoma zastupljeni u segmentu proizvodnje nameštaja (kuhinjske radne ploče, pultovi, šankovi, elementi u kupatilima i slično), pre svega što su raspoloživi u atraktivnim dezenima, lako se održavaju, i pre svega zato što poseduju izuzetnu mehaničku i hemijsku otpornost.

Renomirani svetski proizvođač materijala i alata za brušenje i poliranje Mirka nudi veliki izbor različitih proizvoda kojima se mogu obrađivati kompozitni materijali u zavisnosti od njihove namene ili finalnog efekta koji se na njima želi postići.

Mirka Net tehnologija brušenja bez prašine u kombinaciji sa novim rešenjima za obradu kompozitnih materijala obezbeđuju izuzetan kvalitet završne obrade.

PREDNOSTI KORIŠĆENJA NET TEHNOLOGIJE PRILIKOM OBRADE KOMPOZITNIH MATERIJALA:

  • Visoka efikasnost u obradi površina
  • Izuzetan izgled tretiranih površina
  • Smanjeno zagrevanje površine prilikom obrade
  • Eliminacija brusne prašine tokom rada
  • Čistije radno okruženje
  • Značajno smanjen zamor pri radu
  • Produženo vreme korišćenje alata i abraziva

Fabbrica doo Vam može ponuditi veliki izbor električnih alata, abraziva, kao i materijala za pred-poliranje i poliranje koji Vam mogu zančajno ubrzati i olakšati obradu kompozitnih materijala.

Pogledajte PROMO FILM koji je za Vas pripremila služba tehničke podrške kompanije Fabbrica u saradnji sa kompanijom Mirka, koji će Vas uputiti u proces obrade kompozitnih materijala.

Za sve dodatne informacije tehnička služba Fabbrica doo Vam stoji na raspolaganju!