top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


IJI         6        
D G    I    D M   WPJ
COU   B7L   8JG      
S K    O      F   894
K17           O      
Pretraga  
Novosti

NOVOSTI IZ FIRME FABBRICA - MIRKA DEROS, NOVA GENERACIJA ELEKTRIČNIH ALATA SA BLUETOOTH KONEKCIJOM

24.10.2017.

MIRKA, renomirani proizvođač materijala i alata za brušenje, redovno prati aktuelne svetske trendove i uvodi nove moderne tehnologije kod dizajniranja alata u cilju njihovog unapređenja i maksimalnog iskorišćenja.
Početkom 2017. godine svetskom tržištu je predstavljena nova, unapređena verzija kružnog alata DEROS, najprodavanije kompaktne električne brusilice sa izuzetnim performansama. Ovaj alat za brušenje poslednje generacije, jedinstven je na domaćem tržištu zbog svojih izuzenih karakteristika: ergonomski dizajn, motror bez četkica, brzo i kvalitetno brušenje, vakum sistem za usisavanje prašine itd.
U novi model električne brusilice DEROS je integrisan Bluetooth senzor koji omogućava povezivanje alata sa takozvanim “smart” mobilnim telefonima.

U novi model električne brusilice DEROS je integrisan Bluetooth senzor

Povezivanje električne brusilice sa telefonom korisnika sprovodi se preko Bluetooth konekcije i to upotrebom posebne aplikacije MyMirka (dostupna na Google Play Store ili App Store). Pomenuta aplikacja omogućava krajnjem korisniku praćenje rada samog alata i njegovih performansi.

Putem MyMirka aplikacije korisnici alata su u mogućnosti da prate nivo vibracija tokom rada sa brusilicom, kao i njeno opterećenje.
Ukoliko se poželjan nivo vibracija prekorači, aplikacja šalje upozorenje krajnjem korisniku da se alat ne koristi na adekvatan način, odnosno da je preopterećen, što značajno može pomoći da se produži radni vek samog alata.
Aplikacija nudi uputstvo na koji način se može optimizovati rad alata u smislu smanjenja nivoa vibracija, preporučuje vrednost parametara za njegov nesmetani rad, upozorava na potrebu da se zameni radna stopa alata (ukoliko je istrošena), sugeriše potrebu za smanjenjem pritiska na sam alat ili na površinu koja se obrađuje postupkom brušenja.

Proizvođač je takođe najavio i unapređenje same aplikacije u smislu povećanja broja parametara koji će moći da se prate, a sve u cilju maksimalnog iskorišćenja performansi samog alata, te smanjenja potreba za odlazak u servis usled kvarova koji nastaju kao posledica preopterećenja alata.

Sa druge strane, treba imati u vidu da dugotrajne vibracije alata imaju negativan uticaj na zdravlje osoba zaposlenih na poslovima brušenja.
Mirka alati svakako već imaju izuzetno nizak nivo vibracija, što je njihova značajna prednost u odnosu na ostale proizvođače. Broj vibracja se može povećati usled neadekvatnog rukovanja alatom, zbog čega je praćenje nivoa vibracija u realnom vremenu preko MyMirka aplikacije još jedna važna prednost koju je Mirka omogućila svojim korisnicima.

Fabbrica doo je u svoj prodajni asortiman uključila novi kružni električni alat poslednje generacije, sa opcijom praćenja rada preko aplikacije na mobilnom telefonu.

Pogledajte PROMO FILM koji je za Vas pripremila naša služba tehničke podrške u saradnji sa kompanijom Mirka, koji će Vas uputiti u sve prednosti DEROS alata za brušenje sa Bluetooth konekcijom.

 

Za sve dodatne informacije tehnička služba Fabbrica doo Vam stoji na raspolaganju!