top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


 7          7G1      
PG     D    B     BTY
 O    YPC   A86      
 H     X      S   1T3
MT8         XTL      
Pretraga  
Novosti

Novi Highlight kada je u pitanju krojenje

30.01.2020.

Modularni OptiCut S 50+

Weinig OptiCut S 50+ osnovna mašina
OptiCut S 50+ osnovna mašina

Modularna nadogradnja OptiCut-a S 50+ omogućava optimalno prilagođavanje promenljivim potrebama kupca. Kroz odgovarajuća proširenja moguće je enormno povećanje produktivnosti, dobiti i vrednosnog iskorišćenja. Počevši sa standardnom konfiguracijom ulaznog i izlaznog stola, mašina može da se nadogradi do kompletnog centra za kraćenje - dakle, savršeno za male i srednje pogone.

Savršeno skrojen za sve potrebe

Zavisno od konfiguracije, može se iskratiti i do 4 puta više nego jednom ručnom kratilicom. Kroz jednostavno rukovanje, od strane jedne osobe, troškovi po jedinici proizvoda znatno opadaju. Jedan šiber nakon reza pozicionira dobre komada na izlazu na prihvatni sto, tako da radnik prilikom preuzimanja ima vrlo kratak put. Za to vreme već se može obraditi sledeći radni komad tj. radni paket.


OptiCut S 50+ Displej

Opcionalno automatsko sortiranje na izlazu odvaja, na primer, po fiksnoj dužini, kvalitetu ili po nalogu. Poprečni dodavač sa redom kukica automatizira punjenje mašine, a Puffer-mesta otvaraju potreban slobodan prostor za izvođenje dodatnih radova, za koje vreme testera kontinuirano odrađuje materijal sa Puffer-a. Zahvaljujući laserskoj foto-ćeliji na donjoj strani šibera, potpuno optimiranje garantuje optimalno iskorišćenje  radnog komada u zavisnosti od ulazne dužine. Osim toga, uzimaju se u obzir greške i kvaliteti markirani od strane radnika. Bočno vođenje omogućava savršeno poravnanje i predstezanje, pri čemu se uvek dobija precizan rez.


OptiCut S 50+ sa poprečnim dodavačem i sortiranjem

Za optimalno izdvajanje loših komada brine se  elektro-pneumatska otpadna klapna. S obzirom da ne mora naporno da odvaja, radnik se može sasvim i u potpunosti koncentrisati na svoje radne obaveze kao npr. unošenje nove krojne liste.
Kroz visoku fleksibilnost i mogućnost kompletne nadogradnje osnovne mašine u centar za kraćenje, OptiCut S 50+ se može prilagoditi individualnim potrebama svakog kupca.


MW GROUP SCG doo, Čupićeva 1/1, 37000 Kruševac
Tel.+381 (0)37 445 070, (0)37 445 075, Fax.+381 37 445 070
E-mail: mwgroupscg@mts.rs, www.mwgroup.rs