top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


LJ5          T       
  N    W    EJ    CP1
  7   2J2    1       
  L    B     R    TUN
  9         A54      
Pretraga  
Novosti

Novi alat za osnaživanje CNC industrije

20.06.2019.

CNC industrija je u stanju dramatične i nezaustavljive promene, a digitalizacija je naziv igre - i za kupce i za CNC proizvođače. Sa novim sistemom upravljanja narudžbom i ponudom od ORDERFOX.com, kupci i proizvođači mogu značajno optimizirati i pojednostaviti svoje procese kako bi postali učinkovitiji.

ORDERFOX.com je lansiran 1. juna 2017. godine i do danas je postao vodeća online globalna prodavnica za CNC kompanije u sektoru metala, drveta, plastike i 3D štampanja. Kupci dobijaju trenutni pristup raspoloživim CNC kapacitetima, dok proizvođači odmah pronalaze RFQ-ove za CNC rad. Lansiranjem novog i inovativnog sistema za upravljanje narudžbama i kvotama, optimizacija kapaciteta nikada nije bila jednostavnija, čime se štede vreme i novac kompanije.

orderfox

Dodata vrednost za kupce: Sistem za upravljanje narudžbama za potpunu kontrolu svih detalja narudžbi. Na ORDERFOX.com, kupci mogu da zahtevaju i organizuju ponude i komuniciraju na jednom mestu. Sa novim sistemom za upravljanje narudžbama, kupci mogu upravljati potrebnim detaljima i komunicirati brzo i lako sa proizvođačima u vezi otvorenih tema. Koristeći novi Messenger, i kupci i proizvođači imaju direktan pristup jedni drugima u realnom vremenu. Messenger omogućava ne samo direktnu komunikaciju, već i mogućnost učitavanja i preuzimanja datoteka radi lakšeg procesa i povećane efikasnosti. Pored toga, in-app obaveštenja osiguravaju da poruke nikada neće biti izgubljene, pa se oprostite od zloglasne poplave e-mailova! Sada, kupci mogu odmah odgovoriti na trenutne poruke i informacije u bilo koje vreme - a ORDERFOX.com to može učiniti i za njih u određenim situacijama. U okviru ovih novih funkcija ORDERFOX.com, jedna od ključnih prednosti je da platforma može automatski obavestiti sve proizvodne partnere kada je RFQ dodeljen drugoj kompaniji članici, čime se osigurava da su svi članovi 100% ažurirani, uz zadržavanje budućih linija komunikacije otvorenim. Prilagodljive tabele osiguravaju da kupac vidi samo one podatke koji su mu potrebni u njihovom pregledu - na primer, status Ugovora o neotkrivanju (Non-Disclosure Agreement ). Da bi se osigurala veća dodana vrednost, kupci mogu koristiti Crnu listu i Liste ekskluzivnih partnera da bi tačno kontrolisali ko može da vide RFQ, a ko ne.

orderfox

orderfox

orderfox

Savršeno rešenje za CNC proizvođače: lakše upravljanje informacijama o ponudama. Sa inovativnim sistemom za upravljanje kvalitetom kompanije

ORDERFOX.com, CNC proizvođači imaju organizovan pregled svih ponuda koje su pružali u svakom trenutku. Nijedan status se ne propušta - bez obzira da li CNC proizvođači rade pojedinačno ili u timovima. Sa in-app obaveštenjima, CNC proizvođači imaju potpunu kontrolu nad svim komunikacijama u svakom trenutku. Messenger omogućava direktnu komunikaciju kupca sa kontakt osobom za pitanja, a ponude se mogu poslati samo jednim klikom - i povući isto tako lako. Kako bi ubrzao proces, ORDERFOX.com šalje automatska obaveštenja kada kupac prihvati ili odbije ponudu. Sa svim dostavljenim ponudama koje se kontrolišu i pregledaju centralno, i korišćenjem prilagodljivih tabela, CNC proizvođači su uvek u mogućnosti da pogledaju najvažnije informacije na prvi pogled. Trenutno više od 12.000 kompanija širom sveta koristi „Internet CNC industrije“. ORDERFOX.com postaje bitan alat koji se integriše u njihove svakodnevne procese. Kompanije svih veličina, od malih i srednjih preduzeća i velikih korporacija, do lidera međunarodnog tržišta, pridružile su se kao verifikovani članovi ORDERFOX.com. „Sa takvim globalnim dometom, svaki registrovani korisnik ima mogućnost da svakodnevno dođe u direktan kontakt sa hiljadama velikih poslovnih partnera, dok značajno poboljšava svoje mogućnosti rasta“, objašnjava direktor ORDERFOX.com Bernd Schuler. „Oni takođe mogu veoma efikasno predstaviti svoju kompaniju čitavoj CNC industriji kroz svoj globalno pristupačan profil kompanije. ORDERFOX.com je najveća svetska CNC prodavnica - i pionir je digitalizacije širom industrije. Kompanije koje sarađuju sa nama automatski postaju aktivni igrači u budućnosti digitalnog CNC-a. ”

O ORDERFOX.com

ORDERFOX.com je vodeća svetska digitalna prodavnica za CNC industriju. Tamo gde kupci i CNC proizvođači mogu pronaći odgovarajuće partnere za proizvodnju ili nove narudžbe sa samo nekoliko klikova. Ona je direktna, lokalna i globalna, sa minimalnim naporom i bez provizije. ORDERFOX.com je razvijena kao odgovor na Internet stvari (IoT), Industrija4.0 i brzo napredovanje digitalizacije u svim proizvodnim procesima. Ova interaktivna zajednica povezuje kupce i CNC proizvođače širom sveta, otključavajući neograničene tržišne mogućnosti u pravom smislu te reči, za sve korisnike. ORDERFOX.com je online na 25 jezika od 2017.

Više informacija na: www.ORDERFOX.com