top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


X8N         YLY      
  X    U    5 S   6TG
NUS   7N8   AIM      
J      9    3 A   GMT
DGE         KES      
Pretraga  
Novosti

Nova varijanta boje stvara još više slobodnog prostora za Legrabox

24.09.2018.

Blum sa novom bojom „polarno srebrna mat“ nudi nove mogućnosti individualizacije

Legrabox, Blumov minimalistički sistem kutija, podržava trenutne trendove u dizajniranju i sve više se traži na međunarodnim tržištima. Austrijski specijalista za okove nudi novu boju: polarno srebrnu mat – za još više slobode u unutrašnjosti nameštaja.

Tanki bočni zidovi od samo 12,8 milimetara, ravni ne samo iznutra nego i spolja, u kombinaciji sa visokokvalitetnim materijalima u minimalističkom dizajnu sa jasnim stilom oblikovanja – ove karakteristike utisnute su u elegantan vizuelni izgled Legrabox-a.

Uz postojeće varijante zemljano crne mat, orion sive mat, svileno bele mat i inoksa sa premazom otpornim na otiske prstiju dolazi i jedna nova boja: polarno srebrna mat. Zahvaljujući metalnoj mat površini, nova boja može univerzalno da se koristi, zahvaljujući metalik matiranoj površini skladno postavljenoj i integrisanoj u nameštaj različitog dizajna.


Novom varijantom boje polarno srebrnoj mat Blum stvara dodatni slobodan prostor za oblikovanje u unutrašnjosti nameštaja

Zahvaljujući metalnoj mat površini može se koristiti univerzalno - čak i u kupatilu
Zahvaljujući metalnoj mat površini može se koristiti univerzalno - čak i u kupatilu

Čak i u spavaćoj sobi, nova varijanta boje harmonično se uklapa u unutrašnjost nameštaja
I u spavaćoj sobi, nova varijanta boje harmonično se uklapa u unutrašnjost nameštaja

Odgovarajući sistem za unutrašnju podelu Ambia-Line takođe se zahvaljujući mat površini harmonično uklapa u unutrašnjost Legrabox-a. Uspešna kombinacija boje sa Legrabox-om u polarno srebrnoj mat je Ambia-Line u orion sivoj. Novom varijantom boje, Blum stvara dodatni slobodni prostor za diferencijaciju i oblikovanje u unutrašnjosti ormara – čak i u drugim stambenim oblastima izvan kuhinje.

Izvor: www.blum.com


Julius Blum GmbH je internacionalno porodično preduzeće specijalizovano za proizvodnju i prodaju okova za nameštaj. Glavne grupe proizvoda su sistemi frontova, sistemi šarki i sistemi za izvlačenje za nameštaj, prvenstveno za kuhinje. Preduzeća obuhvata sedam fabrika u Forarlbergu (Austrija), proizvodne pogone u Poljskoj, Brazilu i SAD kao i 28 zavisnih preduzeća, tj. predstavništava. Isporučuje proizvođačima nameštaja i specijalizovanim prodavcima okova u preko 120 zemalja. Informacije na www.blum.com