top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


X8P         4H5      
Q N    Q    2     RJR
3RJ   H6T   9EN      
  G    5    3 O   8PK
71U         J75      
Pretraga  
Novosti

Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća 2020

21.02.2020.

Najava Sajma tehnike 2020

Pripreme za 64. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća, koji treba da se održi od 19. do 22. maja 2020. godine, već su u toku. Ovaj regionalni sajamski lider ali i reprezent globalne sajamske industrije u svim oblastima tehnike i tehničko-tehnoloških inovacija treba da još jedanput potvrdi i utvrdi visok rejting i ugled koji uživa.

Biće to još jedna prilika da se povežu i promovišu proizvođači, konstruktori, inovatori, start up i job shop preduzeća, trgovci, distributeri, udruženja i zastupnici vodećih svetskih kompanija u industriji – u najvećoj pametnoj fabrici, sa jedinstvenim poslovnim ambijentom. Svi oni će imati privilegiju da na jednom mestu ponude, ali i obaveste se o aktuelnim tehničko-tehnološkim inovacijama i rešenjima, da predstave industrijske potencijale, razmene iskustva, mogućnosti za nova ulaganja i poslovna umrežavanja.

Najava 64. međunarodnog sajma tehnike, Beogradski sajam 19-22. maj 2020

Već prema preliminarnim najavama, ali i iskustvu sa prethodnog sajma, za očekivati je da se na sajmu predstavi čak 700 izlagača, od kojih najmanje 300 inostranih, različitih profila i dometa, iz tridesetak zemalja, koliko ih je bilo 2019. godine. To se odnosi i na više od 17 hiljada posetilaca, među kojima je procentualno najviše uvećan broj onih iz kategorije poslovnih. Upravo prema njima bio je usmeren i specijalni poslovni paket dodatnih usluga i pogodnosti, koji podrazumeva i prednosti B2B komunikacije i zadovoljavanje njihovih specifičnih potreba i interesa.

Za više informacija pogledajte www.sajamtehnike.rs

Prijavu za Sajam tehnike možete pruzeti ovde.