top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


CGL         PI1      
J      B    S I   NEQ
T9B   LWH   R N      
  C    T    O T   HAW
JX8         4E2      
Pretraga  
Novosti

Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE 2020

21.02.2020.

Najava 46. Međunarodnog sajma građevinarstva SEEBBE 2020

Pripremite se za 46. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE 2020 na Beogradskom sajmu

Građevinarstvo i arhitektura večiti su izazov za usavršavanje i pomeranje granica u sferi savremenog življenja. U privredi Srbije građevinska industrija visoko je pozicionirana, a njen prosperitet reflektuje se na prateće proizvodne grane i oblasti.

SEEBBE 2020 - 46. Međunarodni sajam građevinarstva, koji će biti održan od 22. do 25. aprila, predstaviće sve segmente građevinske industrije. Biće prisutni najuspešniji predstavnici iz raznih oblasti građevinske delatnosti: istraživanja i projektovanja, visokogradnje, niskogradnje i hidrogradnje,  izgradnje i održavanja objekata, građevinskih materijala, opremanja objekata. 

Poslovno orjentisan i interaktivan, ali i inovativan, Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE je idealan ambijent za plasiranje inovacija i savremenih rešenja. Posetiocima i privrednim subjektima pruža mogućnost sagledavanja najšire ponude i ostvarivanja poslovnih kontakata. Mesto je nepresušne inspiracije za nove projekte i osvajanje novih tržišta u domenu građevinske delatnosti. 

Moderno građevinarstvo podrazumeva brigu o prirodi, životnoj sredini i okruženju i uspostavlja kriterijume za održivu izgradnju, obnovljive izvore energije, energetsku efikasnost, racionalno korišćenje resursa, uticaj na okolinu i zdravlje ljudi. U tom smislu nove investicije u regionu kao i tehnološke inovacije, vezane za svaki od ovih aspekata, ali neizostavno  i materijali i procesi koje će plasirati građevinski stručnjaci u budućnosti -  privlače veliki broj posetilaca zainteresovanih za komercijalnu i stambenu izgradnju.

Sajam građevinarstva na Beogradskom sajmu tradicionalno je najbolji  pokazatelj aktuelnog trenutka i najviših dometa svojih učesnika i svakako je  najveći sajam iz oblasti građevinarstva u regionu jugoistočne Evrope.

Prezentaciju Sajma građevinarstva možete pogledati na zvaničnom sajtu.

Materijal za prijavu možete preuzeti ovde.