top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


2           3S2      
6 1    G    I N   G28
O7E   PBT   WOP      
  9    5      J   U6S
  Q         PBD      
Pretraga  
Novosti

Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE 2020

21.02.2020.

Najava 46. Međunarodnog sajma građevinarstva SEEBBE 2020

Pripremite se za 46. Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE 2020 na Beogradskom sajmu

Građevinarstvo i arhitektura večiti su izazov za usavršavanje i pomeranje granica u sferi savremenog življenja. U privredi Srbije građevinska industrija visoko je pozicionirana, a njen prosperitet reflektuje se na prateće proizvodne grane i oblasti.

SEEBBE 2020 - 46. Međunarodni sajam građevinarstva, koji će biti održan od 22. do 25. aprila, predstaviće sve segmente građevinske industrije. Biće prisutni najuspešniji predstavnici iz raznih oblasti građevinske delatnosti: istraživanja i projektovanja, visokogradnje, niskogradnje i hidrogradnje,  izgradnje i održavanja objekata, građevinskih materijala, opremanja objekata. 

Poslovno orjentisan i interaktivan, ali i inovativan, Međunarodni sajam građevinarstva SEEBBE je idealan ambijent za plasiranje inovacija i savremenih rešenja. Posetiocima i privrednim subjektima pruža mogućnost sagledavanja najšire ponude i ostvarivanja poslovnih kontakata. Mesto je nepresušne inspiracije za nove projekte i osvajanje novih tržišta u domenu građevinske delatnosti. 

Moderno građevinarstvo podrazumeva brigu o prirodi, životnoj sredini i okruženju i uspostavlja kriterijume za održivu izgradnju, obnovljive izvore energije, energetsku efikasnost, racionalno korišćenje resursa, uticaj na okolinu i zdravlje ljudi. U tom smislu nove investicije u regionu kao i tehnološke inovacije, vezane za svaki od ovih aspekata, ali neizostavno  i materijali i procesi koje će plasirati građevinski stručnjaci u budućnosti -  privlače veliki broj posetilaca zainteresovanih za komercijalnu i stambenu izgradnju.

Sajam građevinarstva na Beogradskom sajmu tradicionalno je najbolji  pokazatelj aktuelnog trenutka i najviših dometa svojih učesnika i svakako je  najveći sajam iz oblasti građevinarstva u regionu jugoistočne Evrope.

Prezentaciju Sajma građevinarstva možete pogledati na zvaničnom sajtu.

Materijal za prijavu možete preuzeti ovde.