top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


69T         K6G      
  N    L    9     EOR
  M   2T1   18K      
  8    7      6   S5M
  U         Q2J      
Pretraga  
Novosti

Lignum Tech - Sajam mašina i repromaterijala za preradu drveta i proizvodnju nameštaja

03.03.2021.

Lignum Tech - Sajam mašina i repromaterijala za preradu drveta i proizvodnju nameštaja održava se krajem maja u Rovinju. Ovaj sajam s pravom je događaj godine za one koji se bave preradom drveta i proizvodnjom nameštaja. Tu se na jednom mestu mogu naći proizvođači i ponuđači mašina i alata za preradu drveta i proizvodnju namještaja kao i najnoviji materijali koji će obeležiti nastupajuću sezonu u proizvodnji nameštaja.

 

Veoma je važno prikazati svoje proizvode i usluge na ovakvom sajmu jer su njegovi posetioci poslovni ljudi iz regiona: Hrvatsku, Sloveniju, Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Kosovo, Makedoniju, Crnu Goru i Albaniju.

Sledećih nekoliko godina očekuje se podrška EU fondova za održivu proizvodnju i preradu drveta i pratećih industrija. Lignum Tech biće pravo mesto za  razmenu informacija o novostima, mašinama i projektima. Iskoristite priliku da se predstavite.

Prateći program usmeren je na praktične informacije vezane uz preradu drveta i proizvodnju nameštaja, kao i digitalnu transformaciju ili outsourcing u navedenim industrijskim granama. Najavljujemo i praktične radionice i demonstracije proizvodnih procesa i upotrebu dela izloženih proizvoda u konkretnim proizvodnim procesima. Posebna pažnja pridaje se novim materijalima koje će arhitekti i projektanti koristiti u budućim projektima što je dodatna prilika za proizvođače repromaterijala i sirovine.

Mesto održavanja sajma: Stara tvornica duhana, Obala Vladimira Nazora, Rovinj, Hrvatska

Datum: 21. - 23. 5. 2021.

Ponuđači proizvoda i usluga koji spadaju u domen izlagača za ovaj sajam neće čekati da konkurencija preuzme delove ovog zaista zanimljivog tržišta u ekspanziji. Postanite baš Vi dobavljač proizvođačima nameštaja i prerađivačima drveta, pokažite ponudu izlažući na Lignum Tech sajmu u Rovinju.

Više na službenoj stranici: www.lignum-tech.net