top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


7BN         DLW      
W      7    L 5   MTC
M1Y   G39   WXB      
  A    7    5 4   CI9
YGQ         UT2      
Pretraga  
Novosti

Ligna 2023: Savršena pozornica za Biesse

20.04.2023.

Biesse se vraća na Sajam LIGNA, svetski događaj za tehnologije obrade drveta, koji se održava od 15. do 19. maja 2023.

Na Sajmu LIGNA Biesse će prikazati novi vizuelni identitet koji predstavlja korporativni proces obnove i aktivno izražava identitet i vrednosti Biesse Grupe – usresređen na multi-materijalnost i suštinski internacionalan – dok istovremeno čuva osobine različitih sektora u kojima posluje. To je evolucija koja će omogućiti kompaniji da se takmiči na svetskim tržištima koja se stalno menjaju i donese opipljive benefite klijentima.

Hala 11 – Tehnologija u akciji

“Radujemo se susretu u Hali 11 sa svima koji dolaze da otkriju evolutivni put Biesse Grupe i njen naglasak na multi-materijalnosti, koja odvaja Biesse od konkurencije.”, kaže Ettore Vichi, glavni regionalni rukovodilac EMEA i APAC. “Videćete visoko tehnološka rešenja, integrisane sisteme i proizvodne linije dizajnirane da udovolje potrebama proizvodnih kompanija koje žele da osnaže i povećaju učinke u proizvodnji”, zaključuje Vichi.

Veliki naglasak biće stavljen na automatizovana rešenja, koja osiguravaju presudno povećanje proizvodnje i potpunu pouzdanost kako proizvodnog procesa, tako i operacija utovara i istovara. Posetioci će premijerno moći da vide integrisanu fabriku, koja se sastoji od rešenja za formatiranje i nesting, uz automatski utovar i istovar, a sve zajedno povezano kroz SmartConnection, softverskim rešenjem za interno upravljanje porudžbinama.

Fokus će biti na novoj liniji za kantovanje serije jedan, sa robotizovanim utovarom i istovarom. Dvostruka karakterizacija novog proizvoda obeležava početak puta ka održivosti koji će, zahvaljujući veštinama i resursima koji su nam na raspolaganju, omogućiti Biesse Grupi da prepozna i proceni svoj socijalni uticaj i trag koji ostavlja na životnu sredinu, kako bi te inovacije integrisala u proces razvoja proizvoda. Upravo u ovom kontekstu će Biesse predstaviti svoj novi proizvod, uvodeći tehničku inovaciju koja u isto vreme smanjuje trag koji ostavlja na životnu sredinu.

Hala 12 – LIGNA. Pozornica

U Hali 12, posetioci Sajma će imati priliku da učestvuju u bogatom programu panel diskusija (strimovanih na sajtu LIGNA i simultano prevedenih na engleski jezik) koji će pokriti najrelevantnije teme u industriji obrade drveta. Biesse će doprineti programu sa tri panel diskusije:

  • SmartConnection – Planiranje i kontrola proizvodnje, softver za upravljanje fabrikom/proizvodnim procesom
  • Obrada drveta uz Izy – Zajednički jezik koji povezuje mašine
  • Tehnologija i održivost

Hala 11 – Biesse štand i ture

Biesse poziva posetioce da učestvuju u vođenim turama koje organizuje Sajam, tokom kojih će biti demonstrirani inovativni proizvodi i optimalna rešenja za svaki proces, uz savete i objašnjenja vrhunskih specijalista za proizvode.

Pozivamo novinare specijalizovanih časopisa da učestvuju u Press tour na Biesse štandu kako bi videli sve glavne inovacije Kompanije. Tura počinje 16. maja u 10 časova.


Top Tech Woodworking je zadužen za brigu o mašinama za obradu drveta Biesse brenda na teritoriji Srbije (sa Kosovom), Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Status ekskluzivnog dilera ima od svog osnivanja 2006. godine, a o kvalitetu naših usluga govori činjenica da smo 2019. svrstani u Zlatnu kategoriju Biesse partnera, što je priznanje kojim se može pohvaliti samo nekoliko odabranih među 300 dilera širom sveta.

Pored administrativno-komercijalnog centra u ulici Kneza MIloša u Beogradu, u sklopu kompanije posluje i Sektor servisa i rezervnih delova na Banovom Brdu, uz magacinski prostor na Novom Beogradu i u Surčinu.

Radi lakše komunikacije i bolje pokrivenosti tržišta u Bosni i Hercegovini od početka 2018. pod okriljem kompanije Top Tech Woodworking, posluje BH Servis, sa sedištem u Vitezu, poseban privredni entitet koji ima sopstvene servisere i administraciju.

Ovlašćeni prodavac i serviser Grupacije Biesse
TOP TECH Woodworking d.o.o.
KNEZA MILOŠA 25, 11000 BEOGRAD  ·  tel. +381 (0)11 3065 614
office@toptech.rs  ·  www.toptech.rs