top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


 I          FAC      
JY     L      B   JK2
 7    SJX   H62      
 C     K      X   LTT
ORQ         DE9      
Pretraga  
Novosti

Konferencija o biomasi i biogasu

29.08.2016.

Renexpo BiH

3. Sajam i konferencije - RENEXPO® BiH

Najveća platforma za eksperte o obnovljivim izvorima energije i energetske efikasnosti i životnoj sredini u Bosni i Hercegovini održaće se 9. i 10. novembra 2016. godine u Hotelu Hills u Sarajevu.

RENEXPO BiH predstavlja najznačajnije mesto poslovnog okupljanja investitora, donosioca odluka, predstavnika ministarstava i opštinskih struktura, kao i poslovnih rukovodioca iz sektora energetske efikasnosti i obnovljivih izvora energije.

Zajedno sa predstavljanjem tržišnih potencijala celog regiona, mogućnosti investiranja i novih projekata, prateći programi koje nudimo međusobno povezuju preko 700 profesionalnih posetioca svake godine. Lokalni, međunarodni i strani eksperti širom Evrope razmjenjuju znanja i rješenja iz oblasti obnovljivih izvora energije, energetske efikasnosti i životne sredine.

Loža za investitore: - više od 100 projekata biće predstavljeno stranim izlagačima i potencionalnim investitorima na sajmu (Vetroenergija, Hidroenergija, Fotonapon, Biomasa, Biogas, Energetska efikasnost, Osvetljenje, Otpad itd.)

Ukoliko ste zainteresovani da posetite ovaj sajam, konferencije ili prateći program, molimo da više informacije pogledate na sledećom linkovima

Više informacija na http://renexpo-bih.com

Program možete pogledati ovde.