top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


9FE         X33      
  7    X      X   LQ4
  7   8BB     C      
  Q    4      J   GUW
  2           B      
Pretraga  
Novosti

Kolekcija dekora 2017-2019 - uvod

11.01.2017.

– Nudimo inspirativan asortiman sa brojnim inovacijama i integrisanim rešenjima za svakodnevne izazove sa kojima se suočavaju naši kupci, kaže Hubert Höglauer, direktor marketinga EGGER Grupe, rezimirajući kolekciju. Kolekcija traje tri godine što je čini aktuelnom i služi kao pouzdana osnova za dalji rad i izvor inspiracije. Ona predstavlja naš odgovor na sve brže trendove, veću kompleksnost proizvoda, kao i skraćivanje veka trajanja proizvoda. Sa 300 dekora, ponuda uslužno orijentisanih proizvoda, asortiman dekora i materijala koji se međusobno uklapaju i dokazan EGGER kvalitet garantuju brz, pouzdan i uspešan rad kao i nastavak uspešne priče o kolekciji ranije poznatoj kao ZOOM. Detaljne informacije o kolekciji možete naći na: www.egger.com/dekorativ
Sistem 9-polja: nov način orijentacije

Egger kolekcija 2017-2019, sistem 9 polja
EGGER Kolekcija dekora 2017 - 2019 odgovara na potrebe za boljom orijentacijom i izbor pomoću novo razvijenog sistema 9-polja. Sa preko 300 dekora i mnoštvo različitih materijala, EGGER je osmislio sistem za orijentaciju koji omogućava efikasan rad. Dekori, raspoređeni u kompaktnom sistemu 9-polja, dozvoljavaju brzo, direktno poređenje između boja i nijansi. – Uzmite megatrend belu. Da smo jednostavno poređali u nizu sve naše bele dekore, bilo bi teško odrediti tačnu nijansu. Kroz sistem 9-polja, nijanse su zajedno grupisane i poređenje je mnogo jednostavnije, objašnjava Klaus Monhoff, direktor dekor i dizajn menadžmenta EGGER Grupe.

Devet stilova koji inspirišu

Svetovi stila su centralni deo EGGER Kolekcije dekora. Sa jedne strane oni su inspirativni jer grupišu nove dekore na transparentan način, dok sa druge strane pokazuju aktuelne trendove. – Mi smo svesni želja naših kupaca zahvaljujući studijama, ličnom iskustvu i svakodnevnom kontaktu. Pored odgovarajuće ponude, pravac i inspiracija su u prvom planu. Pomoću naših svetova stila, mi ispunjavamo ova očekivanja, objašnjava Hubert Höglauer. Svetovi stila sadrže aktuelne trend teme koje su od ključnog značaja za celokupan unutrašnji dizajn. EGGER pozicionira svoje dekor inovacije na osnovu ovih stilova.

Na linkovima ispod možete pogledati detaljnije o svakom od stilova Egger-ove  nove kolekcije.

Stil Susret boje i prirode
Stil Ručna obrada
Nordijski stil

Stil Prirodna živopisnost
Stil Upečatljive površine
Loft stil

Industrijski stil
Kolor sistem
Moderni klasici