top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


RNS         X        
L H    L    T W   D1U
L41   3HP   57T      
7 G    L      O   2GF
CO2           T      
Pretraga  
Novosti

Jubilarni 5. RENEXPO® BiH

12.07.2018.

Najveći sajam energetike i voda u Bosni i Hercegovini RENEXPO® BiH slavi svoj 5. rođendan! U Hotelu Hills u Sarajevu 24. i 25. oktobra će se, sada već tradicionalno, okupiti biznismeni, stručnjaci i predstavnici države kako bi diskutovali o najnovijim trendovima u industriji i mogućnostima za investiranje u BiH.

„RENEXPO® BiH ove godine je ponovo prava međunarodna platforma koja okuplja najbitnije aktere iz oblasti obnovljivih izvora energije i upravljanja vodama,” rekao je Johan Georg Rohm, direktor kompanije REECO Group koja je organizator manifestacije, i dodao da međunarodni karakter sajma znači da se i ove godine očekuje da oko 65% izlagača i 20% od očekivanih 2000 posetilaca bude iz inostranstva.

Najavljeno je da se ove godine očekuje rekordna poseta na RENEXPO® BiH od preko 80 regionalnih i inostranih kompanija, kao i više od 700 učesnika stručne konferencije koja se održava u okviru sajma. Posebno interesantan deo programa su i odabrani investicioni projekti i najbolja rešenja iz prakse koje će predstaviti lokalni i inostrani partneri sajma.

Za više informacija posetite: www.renexpo-bih.com