top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


NJO         3MC      
  J    E    D 1   TGT
  M   7O4   S2L      
  T    R      Y   IEE
  R         T8T      
Pretraga  
Novosti

Jubilarni 40. Sajam nameštaja u Budvi

15.01.2016.

Međunarodni sajam nameštaja u Budvi je već četiri decenije najznačajnija sajamska manifestacija u oblasti nameštaja, uređenja enterijera, eksterijera i prateće industrije repromaterijala u Crnoj Gori. Ove godine održava se od 06. do 10. aprila, a organizatori pripremaju bogat program i s pravom očekuju odličnu manifestaciju.

Jadranski sajam nudi uspešnu platformu za kvalitetnu prezentaciju i promociju novih proizvoda, kolekcija i trendova u dizajniranju nameštaja i mesto je gde se razmenjuju informacije i ostvaruju novi poslovni kontakti. Kolektivni nastupi kompanija i proizvođača u organizaciji regionalnih državnih institicija i privrednih komora, dodatno afirmišu međunarodni karakter i omogućavaju snažnije povezivanje sa inostranim partnerima.

Ova međunarodna sajamska manifestacija, već četiri decenije okuplja kompanije koje se bave dizajnom, projektovanjem, stručnom literaturom, proizvodnjom i distribucijom, i izlažu nameštaj svih vrsta i namena, od opremanja stambenog, javnog i kancelarijskog prostora, unutrašnje dekoracije, baštenskog nameštaja, rasvete, ugradnog i nameštaja po meri, do stilskog i klasičnog nameštaja.

Jadranski sajam u saradnji sa državnim, naučnim i stručnim institucijama, kao i izlagačima, kreira kvalitetan program manifestacije, koji će dodatno uvećati zadovoljstvo i benefite učešća na jubilarnom, 40. Sajmu nameštaja.

Planirati i ozbiljno se pripremiti za Sajam je od značaja za uspeh svake kompanije. Jedan od prvih koraka ka tome jeste planiranje prezentacija na zakupljenom prostoru. Shodno tome pozivamo sve zainteresovane da na vreme prijave svoje učešće i ostvare što bolji poslovni rezultat.

Ostalo malo vremena da iskoristite popuste koje Jadranski sajam odobrava za izlagače:
PO OSNOVU  BLAGOVREMENOG PRIJAVLJIVANJA I AVANSNE UPLATE  

  • Za prijave  do 04. marta 2016 – popust 3%     
  • Za uplate do 11. marta  2016 – popust 5%  

PO OSNOVU ZAKUPLJENOG PROSTORA

  • Za štandove veće od 200 m2 – popust 10%
  • Za štandove od 100 – 199 m2 – popust 5% 
  • Za štandove od 50 – 99 m2 – popust 3%

Više informacija možete naći na internet stranici Sajma ili se možete informisati putem telefona 00382 33 410 405, ili e-mail adrese marketing@jadranskisajam.co.me.

Fotografije sa proslogodišnje manifestacije:

Jadranski sajam manještaja Jadranski sajam namjestaja Jadranski sajam namjestaja