top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


 G          9        
TH     K    L X   XH3
 T    YX5   WNY      
 O     S      A   RTJ
9P4           L      
Pretraga  
Novosti

Jubilarna 50. Ambienta u novom sjaju

13.09.2023.

Inspiracije za stvaranje doma sa vlastitim dizajnerskim potpisom

Pet vrhunskih događaja posvećenih arhitekturi, dizajnu, graditeljstvu, uređenju enterijera i eksterijera, nameštaju i umetninama, šest sajamskih dana, osam paviljona Zagrebačkog velesajma na više od 18.000 kvadratnih metara, ukratko: ovo je  50. Ambienta u novom sjaju!

Ambienta u sinergiji sa sajmom Hotel&Gastroteh te partnerima Zagreb Design Week, ArhiBau.hr, Art Zagreb na svoj način tako nastavlja u promicanju vrednosti svojevrsnog novog pokreta u drvnoj industriji, i u temama stanovanja.

Posebno mesto na jubilarnom međunarodnom sajmu nameštaja, unutrašnjeg uređenja i prateće industrije zauzima hrvatski dizajn nameštaja. Nekadašnju preokupaciju poznatim italijanskim dizajn linijama, ili u novije vreme skandinavskim dizajnom, čak 25.000 očekivanih posetilaca, zasigurno će zameniti znatiželjnim pogledima na hrvatski dizajn nameštaja i vrhunske proizvode domaćeg potpisa stvorene od domaćih materijala, uz vrhunsku izradu i dizajn. Naravno, neće nedostajati ni inostranih brendova.

Jedno je sigurno – a to će pokazati i ovogodišnja Ambienta, da je proizvodnja nameštaja estetikom i kvalitetom dostigla svetski nivo.

Na ovom jedinstvenom mestu pronađite inspiraciju za uređenje doma, saznajte koji su aktuelni trendovi, kako stvoriti vizuelno zanimljiv prostor ili otkriti kako spojiti moderno i tradicionalno…Uz ove ideje lako ćete stvoriti dom koji nije mesto nego osećaj! Jer sve oko nas je dizajn, a mi ga prihvatamo, ili preoblikujemo da bi se osećali zadovoljno.

Najsrećniji posetioci, ukoliko se baš njima osmehne sreća, s ovogodišnje Ambiente otići će s vrednim nagradama koje su obezbedili izlagači.

I još mnogo razloga za posetu. Jedna ulaznica – pet događaja na jednom mestu, vodeći izlagači na istom mestu, noviteti, zanimljivosti, stručni i edukativni popratni program, predavanja, izložbe, zabavni program na otvorenom….  Ili ukratko: poslovni i marketinški događaj godine.

Vidimo se na Zagrebačkom velesajmu od 26. 9. do 1. 10. 2023.

Uverite se i sami, radujemo se susretu!

Više informacija možete pročitati ovde.


Više informacija zatražite na mail: zv.ambienta@zv.hr ili posetite web stranicu sajma.

ZAGREBAČKI VELESAJAM, d.o.o. | Avenija Dubrovnik 15, 10020 Zagreb, Hrvatska