top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


9           HUT      
Y S    D    T     AO4
67F   NRM   D1X      
  X    7    C S   M35
  J         BOI      
Pretraga  
Novosti

Interzum, od 5. do 8. maja 2015

09.04.2015.

Ovogodišnji međunarodni sajam Interzum podeljen je u tri dela: prvi Funkcija i komponente, drugi Tekstil i mašine i treći Materijali i priroda.

Eksponati koji će ove godine biti prikazani u hali broj 6 sajma u Kelnu daće sveobuhvatan pogled na sve novo i inovativno u oblasti materijala. Ovaj deo izložbenog prostora ponovo je delo dizajnera enterijera Katlin de Louw. Moto ove izložbe je „Strast na zahtev” i na njoj će ove godine biti prikazane četiri različite, ali tematski povezane celine.

– Moto koji glasi „Strast na zahtev” je inspirisan sa tri glavne ideje. Prvo, postoji veliko interesovanje za održive proizvode da bi se napravila inteligentna rešenja za budućnost. Drugo, realizacija nameštaja koji se prilagođava svakom prostoru i na taj način popravlja atmosferu. Treća, možda i najvažnija ideja, je trend ka individualizaciji koja nastaje kada dizajneri u svoje kreacije implementiraju želje klijenata – izjavio je Matthias Pollmann, projektni menadžer sajma.

Izložba koja nosi ime Materijali i priroda je podeljen na četiri dela. Ovo je urađeno da bi se olakšao pregled proizvoda. Prvi deo je „Duh boja 2016. - 2020.” i ovde će biti moguće pronaći sve što nude dobavljači materijala i sirovina. „Emocije površine” predstavljaju nova kretanja u dekoracijama i plastičnim materijalima. Na delu koji nosi naziv „Puls prirode” biće naglašeni jedinstvenost i lepota prirode. Ovde će posetioci moći da pronađu kako drvo tako i materijale od recikliranih sirovina. U poslednjem delu, „Vizija tehnike”, biće predstavljene razne tehnologije, od nanotehnologija preko akustike do tehnologija koja poboljšavaju antibakterijska svojstva materijala.

Pored ostalih na ovom Interzumu učestvovaće i Egger. Na svom izložbenom štandu od 600 m2 fokusiraće se na nove mogućnosti materijala na bazi drveta.

Cela ova izložba je okružena štandovima na kojima će se održavati forumi, prezentacije, kao i ketering zonom.

Interzum će se ove godine održati od 5. do 8. maja. Kupite on-line ulaznice!

Fotografije sa Sajma Interzum 2013. godine: