top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


LWM         N4D      
M Y    T    P     UA8
3LG   5SF   URO      
U 6    3    3 L   YYD
UTY         YGT      
Pretraga  
Novosti

Interzum 2017

22.03.2017.

Interzum, budućnost počinje ovde 16-19.5.2017.

Interzum spada među vodeće svetske sajmove u oblasti proizvodnje nameštaja i uređenja enterijera. Ovaj sajam je mesto gde se započinju neki od najvažnijih poslova i gde se stvara pokretačka snaga za celu industriju nameštaja. Interzum koji se ove godine održava od 16. do 19. maja u Kelnu će biti centralna platforma za komunikaciju i idealna prilika za kompanije koje žele da prezentuju svoje ideje kompletnom sektoru industrije nameštaja.

Inovativni proizvodi, nove tehnologije i dostignuća u oblasti materijala biće predstavljena na sajmu i omogućiće jedinstven pogled u budućnost i nove trendove koji nas očekuju, kao što su očuvanje resursa, održivost i povećana prisutnost digitalnih tehnologija u našem okruženju.

Za ponedeljak 15. maj, zakazana je, deveta po redu, dodela Interzum nagrada u oblasti inteligentnih materijala i dizajna, koja je svojevrstan uvod u predstojeći sajam. 

Interzum 2015

Interzum 2015
Deo atmosfere sa Interzuma 2015. godine

Pošto industrijsko društvo troši velike količine resursa, nekada i više nego što priroda može da proizvede, jedna od glavnih tema na sajmu će biti reciklaža i upotreba sekundarnih materijala. Na ovu temu prezentaciju će držati dr Saša Peters (Dr Sascha Peters) sa drugim ekspertima koji će problem prezentovati uz pomoć praktičnih primera i ilustracija. Takođe, poseban deo izložbe, pod nazivom "Kako živimo sutra", biće posvećen i "zelenim" proizvodima, a nagrade iz ove oblasti će biti dodeljene u četrnaest kategorija kao što su: arhitektura, kancelarije, nameštaj, potrošačka elektronika i mobilnost. 

Poseban deo ovog sajma biće posvećen enterijeru kao specijalni format za arhitekte, dizajnere i planere. Pored predstavljanja novih dostignuća i inovacija u oblasti dizajna, ovde će se raspravljati i na temu reciklaže i ponovne upotrebe materijala. Kompanije koje se bave proizvodnjom materijala sve više optimizuju svoje sisteme kako bi u budućnosti doveli do toga da se sav materijal reciklira i da industrija smanji zavisnost od sirovina iz prirodnih izvora.

Zbog sve većeg razvoja 3D tehnologija, njihove zastupljenosti u industriji kao i isplativosti, njima će ove godine biti posvećeno posebna pažnja. Pored 3D tehnologija, veliku ekspanziju doživljava i proizvodnja mobilnih prostora i kamp kuća. Ovde će biti predstavljeni novi materijali i inovacije koje zadovoljavaju kriterijume kao što su kompaktnost i mala težina.

Interzum je sajam koji se održava svake druge godine i za sve one koji žele da imaju uvid u nove trendove i da ostvare kontakte sa drugim kompanijama i ekspertima ovo je sajam koji ne smeju propustiti.

Nekoliko detalja sa sajma Interzum 2015. godine

Detalji sa sajma Interzum 2015. godine Detalji sa sajma Interzum 2015. godine

Detalji sa sajma Interzum 2015. godine Detalji sa sajma Interzum 2015. godine

Izvor: www.interzum.com