top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


T4T         MXN      
C S    E    Y     JWL
5 G   GSJ   71Q      
T H    M      A   8GG
J1J         LCK      
Pretraga  
Novosti

INOVATIVNO, JEDNOSTAVNO, FUNKCIONALNO

25.11.2014.

Domus-Trade se bavi prodajom nameštaja, kao i izradom kancelarijskog nameštaja i nameštaja po meri. Ova kompanija iz Karlovaca u Hrvatskoj na tržištu je prisutna tri godine. Početak je bio težak, startovali su od nule, bez investitora i kredita ali imaju stalni rast, najviše zahvaljujući tome što svoje poslovanje baziraju na inovativnosti i kvalitetu.

Inovativnost primenjuju u celokupnom poslovanju, od postupaka proizvodnje i prodaje bazirajući se na sinergijskom poslovanju što dovodi do niskih troškova poslovanja, što je najbitnije u današnje vreme zahvaćeno ekonomskom krizom.

Mehanizam za povećanje i smanjenje prečnika okruglog stola

Osnovni cilj ove kompanije je osimšljavanje inovacija u nameštaju, učestvovanje na državnim i međunarodnim izložbama inovacija, gde su dobili nekoliko srebrnih i bronzanih priznanja za svoj trud. Baza svih inovacija firme Domus-Trade je jednostavnost, od izrade do korišćenja kod krajnjeg korisnika, kao i naravno, funkcionalnost.

- I sami smo bili uverenja da je bitno imati dobru ideju a sve ostalo će doći samo po sebi. Nikada nije tako. To je zid s kojim se suočavaju, verovatno, svi inovatori. Dok nemate gotov zapakovan proizvod i sigurno dogovoreno tržište niko ne želi da razgovara sa vama bez obzira koliko dobru ideju ili inovaciju smatrali da imate. Investitori ne dolaze iz vedra neba i ne traže baš vas kako su nam to prezentovali u američkim filmovima na kojima smo odrasli. Kao što je rekao Mark Tven: Čovek s novom idejom je ludak, sve dok ta ideja ne uspe, rekao je u razgovora za naš portal Danijel Palajsa iz kompanije Domus-Trade.

Ovom prilikom ukratko ćemo predstaviti poslednju inovaciju s kojom je kompanija Domus-Trade učestvovala na međunarodnoj izložbi inovacija ARCA 2014. Radi se o Mehanizmu za povećanje/smanjenje prečnika okruglog stola. Ova inovacija je nagrađena bronzom.

Domus-Trade vlasnik je još nekoliko nagrađivanih inovacija koje su spremne za proizvodnju, pa ovom prilikom pozivaju sve investitore zaintersovane za proizvodnju serija, kao i za izvoz.

U kompaniji Domus-Trade otvoreni su za sve eventualne predloge kao i različite vidove saradnje.