top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


P            4       
6 F    9    R5    F4M
U5F   PUD    2       
  C    G     W    IRE
  G         3TK      
Pretraga  
Novosti

Hyster viljuškari za drvnu industriju

05.11.2019.

Hyster ima dugu i uspešnu saradnju sa drvom industrijom. Naša reputacija za pouzdanost u različitim radnim uslovima se i danas nastavlja – skoro 100 godina od kako je naš prvi model specijalno napravljen za rad u drvnoj industriji.

Široka ponuda HYSTER-a idealno odgovara različitim zahtevima ove industrije od dasaka do paletizovanih proizvoda i svih drugih obrađenih ili neobrađenih drvnih proizvoda. U ponudi su viljuškari od velikih čvrstih viljuškara , malih električnih viljuškara i magacinskih viljuškara za efikasno obavljanje radnih zadataka u intezivnnim i skučenim prostorima. Viljuškari takođe mogu biti napravljeni za Vaše specifične zahteve. Takođe su u ponudi različiti priključni uređaji.

Pogledajte PROMO FILM

Zašto izabrati Hyster viljuškare za drvnu industriju?

Zašto izabrati Hyster viljuškare za drvnu industriju Zašto izabrati Hyster viljuškare za drvnu industriju

Preglednost

Viljuškari treba da rade u magacinima i da se voze u različitim okruženjim (unutar magacina, van magacina, na betonskoj podlozi, u prašnjavom i prljavom okruženju…), tako da za vozača viljuškara, preglednost veoma bitan faktor. Auspuh i usisni vazdušni filter su tako pozicionirani na kontrategu da uopšte ne zaklanjaju vidik vozaču. Hyster “VISTA” kabina ( dostupna za viljuškare namenjeni za teške radne zadatke, od 8T viljuškari pa naviše) je napravljena za optimalnu preglednost.

Zašto izabrati Hyster viljuškare za drvnu industriju

Ergonomičnost

Ergonomičnost je prioritet kod Hyster viljuškara. Vozač je pod uticajem raznih spolašnjih faktora ( buka, vibracija, vremenski uslovi, prašina…), tako da kabina gde je vozač smešten ergonomično napravljena kako bi se povećao komfor vozača i održala produktivnost.

Zašto izabrati Hyster viljuškare za drvnu industriju - servis viljuškara

Servis viljuškara

Lako i jednostavno servisiranje je ključno za intezivne radne uslove. Brz, odrađen servis omogućava da se obavljanje radnih zadataka veoma brzo nastavi.

Izdržljivost

Drvna industrija predstavlja grube uslove za rad u kojoj izdržljivost i istrajnost ključni faktori za manervisanje robom.

Reputacija Hyster viljuškara za pouzdano i efikasno obavljanje radnih zadataka je zasnovana na decenijama rada u drvnoj industriji.

How do you Hyster

Hlađenje motora usled teških uslova

Prljavština, prašina i ekstremno vreme, predstavljaju ekstremne uslova za rad viljuškara. Zbog optimalne temperaturne kontrole motora i hidrauličog ulja, Hyster viljuškari su napravljeni da efikasno rade, u bilo kojim uslovima rada.

Potrošnja goriva

Efikasno korišćenje goriva na ovakvim teškim radnim zadacima, pomaže da vaši troškovi ostanu niski. Hyster viljuškari su napravljeni za 24 – vni rad u različitim uslovima rada.

Uslovi rada

Manervisanje proizvodima u drvnoj industriji uključuje rad pod različitim vremenskim uslovima, grub i neravan teren, prašinu, prljavštinu, takođe u magacinu , rad van magacina – Hyster viljuškari su napravljeni da se suoče sa svim vremenskim uslovima sa lakoćom. Obavljanje radnih zadataka u teškim uslovima je olakšano zbog hlađenja motora i sistema za kontrolu ulja.

Hyster nudi širok opseg viljuškara kako bi se zadovoljili zahtevi drvne industrije, uključujući:

Hyster električni viljuškar J5.5XN, savršeno odgovara potrebama industrije.

Hyster električni viljuškar J5.5XN, savršeno odgovara potrebama industrije.

Hyster H16XM-12 viljuškar za drvnu industriju

Hyster H16XM-12 viljuškar za drvnu industriju
Hyster H16XM-12 viljuškar (stage IV), koji pokreće Cummins dizel motor, pruža čistu snagu i pouzdanost u radu.

Svi Hyster viljuškari obezbeđuju pouzdanost, posebno u ekstremnim radnim okruženjima I imaju dugu istoriju efektivnog rada u drvoj industriji.

Novi viljuškari Hyster         


Pogledajte PREZENTACIJU VILJUŠKARA U DRVNOJ INDUSTRIJI (pdf)


Posetite www.tigor-trade.rs da biste otkrili više, pošaljite e-mail  ili kontaktirajte zastupnika telefonom 011.41.47.457.


Generalni zastupnici Hyster viljuškara


Tigor Trade Doo
Belarica 57 Nova 15
11273 Batajnica