top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


8QS         16C      
P M    M      6   R1W
J8D   XTN   32P      
  J    C      A   7NO
G2B         NTD      
Pretraga  
Novosti

Holz-Handwerk 2016

24.02.2016.

Svaki kvadratni metar izložbenog prostora u Sajamskom centru u Nurembergu je već rezervisan za HOLZ-HANDWERK sajam rukotvorina od drveta koji će se održati od 16-19. marta 2016. Svake dve godine, sajam postavlja novi standard u oblasti drvne i drvoprerađivačke industrije. U 2016. godini sajam će ponovo postati jedna od najvažnijih platformi za industriju u Evropi. „Posetioci će moći da uživaju u širokom asortimanu inovativnih proizvoda, kao i u uzbudljivim programima koji istražuju najnovije teme i prate razvoj ovog sektora,” otkrio je Stefan Dittrich, direktor manifestacije HOLZ-HANDWERK.

Nedostatak iskusnih ljudi je problem koji već duže vreme utiče na sektor drvne industrije. Organizatori sajma se nadaju da će pokrenuti rešenje ovog problema sa projektom HOLZ-HANDWERK Campus. Ovaj forum će imati cilj da na jednom mestu poveže ljude iz industrije, ljude iz obrazonih institucija i potencijalne kandidate koji žele da rade ili da se usavršavaju.

Paviljon za mlade inovativne kompanije, koji je podržalo Ministarstvo za ekonomiju i energiju (BMWi) Nemačke, takođe je jedan od novih projekata koji će pomoći mladim ljudima da prezentuju svoje inovacije stručnoj javnosti i da ostvare kontakte sa najvećim kompanijama u sektoru drvne industrije.

Na sajmu će biti organizovan veliki broj projekata koji imaju za cilj da proizvođače usmere prema novim trendovima i da im pomognu u realizaciji njihovih ideja.

„Svetlo i boje” – tematski specijalni šou Bavarske asocijacije stolara (FSH), „DizajnObjekta - ObjekatDizajna”, šou koji treba da naglasi kreativni aspekt u stolarskoj industriji. Takođe, posetioci će imati priliku da se upoznaju sa načinima rada profesionalnih stolara i da dobiju savete. Ove godine po prvi put će biti organizovan specijalni program u kom će konsultanti iz Bavarske asocijacije stolara (FSH) odgovarati na pitanja posetilaca i davati korisne savete. Ovaj šou će počinjati sat vremena pre otvaranja sajma i davaće inspirativan start posetiocima.

www.holz-handwerk.de