top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


2FT         L5J      
X M    A      G   TAF
G J   YC2   WU2      
3 1    Q    C     4M8
DK9         M1A      
Pretraga  
Novosti

Forma Ideale - novi salon nameštaja u Novom Beogradu

27.09.2015.

Najveći salon najvećeg srpskog proizvođača nameštaja  i lidera u industriji nameštaja u jugoistočnoj Evropi, svečano je otvoren 26. septembra u Extra centru na Novom Beogradu, u ulici Omladinskih brigada 100.

U novom izložbeno-prodajnom prostoru Forma Ideale koji se prostire na skoro 5.000 m2 posetioce očekuju akcijski popusti preko 45%, kao i sniženje od 20% na kompletan asortiman koji već nije na akciji. Pored nove kolekcije Forma Ideale u kojoj su zastupljene linije garderobera, ormara, sistema elemenata i kuhinja, za kojima vlada veliko interesovanje, u salonu u Extra centru, zastupljen je i partnerski program, kao i dekorativna kolekcija Conforma. Pored izložbeno – prodajnog prostora, salon poseduje i posebno kreiran prostor za odmor, kao i Neformalni kutak za odmor i razonodu najmlađih posetilaca.

Prijatno iznenađenje na svečanom otvaranju bio je nastup popularnog benda Neverne bebe, a mališani su imali priliku da se druže sa Pinkovim zvezdicama. Celodnevni program za posetioce bio je obogaćen i dodatnim sadržajima u salonu Forma Ideale – nagradnim likovnim konkursom, takmičenjem u video igrama i brzoj montaži nameštaja, ali i prezentacijom nove kolekcije nameštaja, programa lojalnosti...

26. i 27. septembra svakog kupca u novom salonu Forma Ideale očekuje poklon, kao i brojne povoljnosti pri kupovini, od kojih su najznačajnije odloženo plaćanje čekovima građana i korisnika PIO fonda – do 12 meseci, kao i mogućnost kupovine preko administrativne zabrane.

Forma Ideale ove godine obeležava jubilej - 20 godina uspešnog poslovanja i razvoja. Time će posebno obradovati svoje potrošače, koji će na brojnim sniženjima do kraja godine biti u prilici da veoma povoljno opreme svoj dom funkcionalnim i elegantnim nameštajem savremenog dizajna.

Radno vreme novog salon Forma Ideale u Extra centru je svakog dana od 9 do 21h.