top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


SGF         AC1      
O 5    O      P   1Q3
7 R   KAT     1      
M F    I      1   GXY
EUL           D      
Pretraga  
Novosti

FOR WOOD sajam

06.09.2016.

Na sajmu koji će se održati u Pragu od 19. do 23. septembra biće prikazane novosti iz oblasti drvenih konstrukcija, porodične kuće od drveta, materijali koji se koriste u drvenim konstrukcijama, rešenja za obradu drveta.

Sadašnje drvene građevine nemaju ništa zajedničko sa starim načinom gradnje od drveta, starim kolibama i brvnarama ili sa gradnjom za hitne potrebe. Sa druge strane, drveni objekti su napravili veliki korak napred, od ručne izrade do izrade u fabrikama sa velikom preciznošću i inovacijama za brzo sastavljanje na gradilištu. Tradicionalno stolarstvo se razvilo u fabrike koje kombinuju dizajnerske procese koje kontrolišu računari sa robotima visokih performansi. Umesto pojedinih delova koji su nekada ručno rađeni sada imamo strukturalne elemente sa unapred definisanim zahtevima i određenim zahtevima po pitanju kvaliteta, koji se lako kombinuju u celinu na gradilištu u kratkom vremenskom periodu ako uračunamo njihove dimenzije. Nova filozofija drvenih zgrada spaja faze izgradnje sa dizajnom koji je fokusiran na jednostavnost i istovremeno na veliku učinkovitost što drvene objekte dovodi u sasvim novu dimenziju.

Istraživanja su pokazala da kupci koji se odluče za drvene kuće posebno cene brzinu gradnje. Sledeći benefit drvenih objekata je kasnija ušteda energije. Tehnologije koje koriste kompanije u ovom sektoru omogućavaju da se postigne mala potrošnja energije ili čak i pasivni standardi. To je jedan od razloga zašto se na ovaj vid gradnje gleda kao na građevinski sistem budućnosti.

FOR WOOD sajam odgovara na rastuću potražnju javnosti za drvenim konstrukcijama i fokusira se na upotrebi drveta u građevinarstvu. Svake godine predstavlja tehnološke inovacije i savremene materijale i tako pomaže ovom sektoru.

Kako da pravilno dizajnirate funkcionalni drveni objekat, kako da izaberete odgovarajući materijal i koju tehnologiju izrade da izaberete? Koje su prednosti, a koje mane gradnje drvenih objekata, koje dobavljače da izaberete za kuću iz vaših snova? Sajam drvenih objekata i upotrebe drveta u gradnji FOR WOOD može da vam pruži odgovore na ova i druga pitanja u vezi građevina od drveta.

Više informacija o ovoj manifestaciji možete dobiti ovde.