top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


L7L         JA4      
C      W      P   OCR
PAA   P1U     2      
  E    H      E   9RX
4HC           H      
Pretraga  
Novosti

FABBRICA DANI 14-15. maj 2015

26.05.2015.

Sa ciljem da svojim saradnicima detaljno približi karakteristike premaza i tehnologiju primene proizvoda za površinsku zaštitu i dekoraciju u segmentu drvne industrije, stručni tim Fabbrica doo je realizovao INTERAKTIVNI SEMINAR – FABBRICA DANI.

Tokom trajanja seminara detaljno su predstavljeni svi materijali za površinsku obradu i dekoraciju drvenih površina Renner Italia, kao i specijalni, novi i tehnološki napredni premazi, jedinstveni na domaćem tržištu. Pored toga, komitentima su demonstrirani inovativni sistemi za efikasno brušenje i poliranje Mirka, Finska.

Tokom seminara, svi učesnici imali su priliku da sa timom tehnologa i tehničara primene preduzeća Fabbrica doo, prodiskutuju tehnike rada i procedure za postizanje željenih rezultata u površinskoj obradi, ali i da se upoznaju sa uzorcima materijala, specijalno pripremljenih za ovu priliku.

Praktični deo prezentacije realizovan je u NOVOM FABBRICA TRENING CENTRU koji je opremljen modernom opremom za nanošenje i testiranje premaza, kao i aparatima za brušenje nove generacije.

Svi prisutni imali su priliku da lično testiraju sve premaze i tehnike rada, kao i da probaju novu generaciju visoko-efikasnih alata za brušenje i poliranje.

Pored velikog izbora kvalitetnih proizvoda, Fabbrica doo je jasno pokazala da se prednost saradnje sa našom kompanijom ogleda u uslugama koje pružamo svojim komitentima: redovne edukacije, stručne konsultacije i tehnička podrška na terenu.

Kliknite na sliku za prikaz galerije fotografija