top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


OO8         AEH      
P F    Y      4   4IB
B P   MHW   QPJ      
R I    6      3   R3X
OSL         DI3      
Pretraga  
Novosti

EVTEKS 26. put okuplja industriju

22.01.2021.

EVTEKS - Istambulska međunarodna izložba kućnog tekstila, jedna od dve najveće svetske izložbe ove vrste, će po 26. put otvoriti vrata svojim posetiocima.

Više od 1000 kompanija iz 130 zemalja predstaviće svoje proizvode u periodu od 18. do 22. maja 2021. godine. Očekuje se poseta više od 100 hiljada industrijsjkih radnika u ovoj oblasti.

Jedinstvena izložba kućnog tekstila u Turskoj, EVTEKS, priprema se za otvaranje izložbe kroz niz mera prema kriterijumima „vraćanja u normalu“ koje su odredili turska vlada i UFI (Globalna asocijacija izložbe Industrija). Izložba će tokom pet dana ugostiti više od 1.000 kompanija iz 130 zemalja, a očekuju se posete preko 100 hiljada posetilaca. Biće predstavljeni najnoviji proizvodi i kolekcije iz oblasti tekstila, dizajna, podnih i zidnih obloga.

Stotine hiljada brendova na istoj platformi

Jedinstvena izložba kućnog tekstila u Turskoj, EVTEKS, će okupiti stotine hiljada brendova na istoj platformi površine 160 hiljada kvadratnih metara. Izložbu će posetiti arhitekte enterijera, dizajnerske i koncept prodavnice, saloni nameštaja, distributeri, uvoznici, veletrgovci, prodavnice, lanci prodavnica, kompanije i profesionalni kupci iz hotela. Očekuju se posetioci iz evropskih zemalja, Bliskog Istoka, država Zaliva, Severna Afrika, Rusija i zemlje ZND. Svojom ponudom proizvoda i raznolikošću, EVTEKS je predstavljen kao jedna od najprivlačnijih izložbi u celom svetu.

Turska je rangirana kao prva u Evropi i četvrta na svetu u proizvodnji i izvozu kućnog tekstila, a ovo će biti prilika da turska industrija kućnog tekstila na izložbi otkrije nova tržišta i poveća obim poslovanja.

CNR Holding je obezbedio zdravstvenu zaštitu izlagača i posetilaca na izložbama i usvojio niz mera prema novim kriterijumima „vraćanja u normalu“ koje su utvrdile turska vlada i UFI (The Global Association of the Exhibition Industry) za uklanjanje potencijalnih rizika. Shodno tome, preuređeni su ulazni i izlazni punktovi. Telesna temperatura će se proveravati na ulazima na izložbu. Spoljni vazduh će se koristiti u ventilacionim sistemima tako da će vazduh u izložbenom prostoru biti stalno čist. Broj ljudi na mestu izložbe u istom vremenskom periodu je ograničen.

Više informacija možete pogledati ovde.