top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


YT7         1OJ      
  1    W    2 7   X46
  U   67C   SXY      
  U    F      9   Y21
  J         GQ7      
Pretraga  
Novosti

Energetska efikasnost u zgradama uključujući geotermiju

09.05.2021.

Nemačko-srpska privredna komora (AHK Srbija), pod pokroviteljstvom Ministarstva za privredu i energetiku SR Nemačke i u partnerstvu sa nemačkom kompanijom Energiewaechter GmbH, vas srdačno poziva na onlajn konferenciju na temu „Energetska efikasnost u zgradama uključujući geotermiju“, u  utorak 18. maja 2021. godine sa početkom u 10 časova.

Saznajte više o finansiranju projekata iz oblasti energetske efikasnosti u zgradarstvu u Srbiji i Crnoj Gori, o potencijalima i korišćenju geotermije i energetski efikasnim zgradama u Nemačkoj i istočnoj Evropi. Događaju će prisustvovati predstavnici nemačkih kompanija koji će predstaviti svoj asortiman proizvoda i usluga iz oblasti energetske efikasnosti.

Učešće na onlajn konferenciji je besplatno, uz obezbeđen simultani prevod (radni jezici konferencije su srpski i nemački). Informacije o konferenciji i agenda se nalaze na web stranici konferencije. Molimo vas da se prijavite za konferenciju najkasnije do petka, 14. maja 2021. godine putem navedene web stranice.

Upoznajte se sa programom konferencije.

Sve neophodne informacije o načinu prisustvovanja konferenciji putem aplikacije Zoom svakom učesniku će biti poslate dan pred konferenciju.  

Termin: Utorak, 18.05.2021.

Vreme: 10:00 časova.

Mesto: Onlajn, aplikacija Zoom.