top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


77T         R        
4      Y    L 9   28Y
Y9I   4NY   FW9      
X Q    O      N   TR7
ADN           D      
Pretraga  
Novosti

Ekskluzivno - sajamski highlight grupacije Weinig

18.10.2019.

Weinig se kao vodeći ponuđač tehnologije za područje punog drveta na ovogodišnjem Sajmu mašina, alata i repromaterijala u Beogradu predstavlja na štandu nešto veće površine. Sa OptiCut-om 200 Basic i Cube Plus-om, prikazaće dve fleksibilne mašine sa inovativnom tehnologijom.

Weinig OptiCut 200 Basic
OptiCut 200 Basic

Visokoprecizan OptiCut 200 Basic od Weinig Dimter-a garantuje profitabilno dužinsko krojenje uz maksimalno vrednosno iskorišćenje. Greške u drvetu ne samo da će biti izrezane, već će biti izračunate najbolje moguće kombinacije potrebnih dužina označenih u memorisanim krojnim listama. Postići će se optimalno iskorišćenje drveta i najveća vrednost materijala. Čitav paket efekata biće kompletiran jednostavnim upravljanjem preko OptiCom terminala. Ukratko rečeno, Opticut 200 Basic je najbolji način da se zakorači u profitabilno kraćenje. U ovoj godini se proizvođačima pruža prilika da ovu mašinu po prvi put uživo vide na Sajmu u Beogradu.

WEINIG Opticut 200 područje testere
Opticut 200 područje testere

Još jedan nastup uživo biće i nastup mašine Cube Plus, za jednostavno četvorostrano ravno blanjanje. Ova čarobna kockica ostavlja utisak svojom robusnom konstrukcijom i komfornim rukovanjem. Ona je sasvim po principu Plug- and Play, tako da važi: postaviti, uključiti, gotovo. Jednostavno i intuitivno rukovanje mašinom ne zahteva obimnu obuku.

Weinig CUBE plus
CUBE plus

weinig-cube-plus
Cube Plus - minimalan utrošak vremena za maksimalan rezultat kod četvorostranog blanjanja.
Čitav Weinig-Team se, kao i uvek do sada, raduje sajamskim posetiocima, interesantnim razgovorima i intenzivnoj razmeni mišljenja.


Posetite nas na 57. Međunarodnoj izložbi mašina, alata i repromaterijala za drvnu industriju
na Beogradskom sajmu od 5. do 9. novembra 2019. u Hali 5 – Štand 5009

MW GROUP SCG doo, Čupićeva 1/1, 37000 Kruševac
Tel.+381 (0)37 445 070, (0)37 445 075, Fax.+381 37 445 070
E-mail: mwgroupscg@mts.rs, www.mwgroup.rs