top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


H83         T48      
S      3      9   39B
KSN   UFH   O21      
  P    6      C   HOO
MDH         SND      
Pretraga  
Novosti

EGGER - novi Zoom Design Guide

04.05.2016.

Otkako je nastao Zoom Design Guide, pa tokom proteklih godina, EGGER neprestano prati trendove na tržištima kako bi bio u poziciji da razvije odlične dekore i pokaže ih u interesantnim kombinacijama u različitim prostornim situacijama.
Današnji kupci kao i budući postaju sve izbirljiviji, pri čemu kvalitet postaje sve važniji. Kupce naročito zanima dodatna vrednost, a upravo to EGGER želi da ponudi uz pomoć svojih novih proizvoda. Klaus Monhoff, vođa odeljenja za dekor i dizajn u EGGER grupi, objašnjava nove trendove: „Naše inovacije u segmentu površina, poput površina PerfectSense i Feelwood, predstavljaju nove generacije u tom području. Pri tome se vrednost naglašava i izborom laminata sa jezgrom u boji ili mnoštvom novih površina u programu radnih ploča.” EGGER koristi veoma uspešan Zoom Design Guide da bi predstavio upravo te nove visokokvalitetne proizvode u kombinacijama i u primenama, kako bismo vam ponudili ideje i predloge za njihovu veštu upotrebu.


Zbog svog atraktivnog i otmenog izgleda dekor H3025 PG/ST2 Makassar se odlično uklapa u dnevnoj sobi. U kombinacijis U999 PG/ST2 Crnom, ovaj dekor karakteriše visoki kvalitet, a efekat ogledala kod površinePerfectSense Gloss privlači pažnju. Pored toga, prostorija izgleda veća. Zahvaljujući malom stepenu refleksije površine PerfectSense Matt,neutralni uni dekor U727 PM/ST2 Kameno siva predstavlja upadljiv kontrast.

Zoom Design Guide je dragocen alat za primenu ideja – posebno za stolare i arhitekte. Svojim predlozima na temu uređenja i dizajna Zoom
Design Guide služi kao vodič za projekte, pruža preporuke za materijale, podržava stolare u razvojnim projektima sa kupcima i predstavlja praktičan i jednostavan alat. Dozvolite da vas inspirišu nove lakirane ploče PerfectSense Matt i Gloss, laminati sa jezgrom u boji i autentične Feelwood površine.


EGGER laminati sa jezgrom u istoj boji omogućavaju savršen izgled bez vidljivih spojeva na ivicama. Takvi detalji naročito su važni kod uređenja enterijera u kojima kvalitet igra važnu ulogu, kao što je ovadoktorska ordinacija. Prijemni deo izveden sa dekorima W1001 Solid Premium bela i U7021 Solid Kašmir
izgleda kao da se sastoji od dve homogene kocke – a taj utisak se do sada mogao postići samo skupom bojom. (Slika levo).  Kod korišćenja EGGER laminata bez jezgra u boji naglasak je na spoju kojim se razbija suzdržan homogeni izgled nameštaja.Tako se akcenti mogu postaviti upravo tamo gde ih želimo. (Slika desno).

Želja za individualnošću i autentičnošću
Moderne tehnologije otvaraju nove mogućnosti i unose novu dimenziju u izražavanju individualnosti. EGGER eksperimentiše sa različitim stilovima i proširuje svoje perspektive. Ekstremne mat površine PerfectSense Matt zagasitih nijansi postaju oličenje ekskluzivnosti. Površine visokog sjaja PerfectSense Gloss predstavljaju čist luksuz: reflektuju svetlost, pa prostorije deluju svetlije i veće. Kombinovanjem mat i sjanih površina nastaju impresivni kontrasti.
Kada je reč o postavljanju novih standarda u dizajnu, presudni su detalji. U dizajnu nameštaja sve su prisutniji redukovani oblici i neutralne boje. Više se koriste jednobojni materijali koji omogućavaju korišćenje suptilnih naglasaka ili dizajn bez vidljivih spojeva. EGGER laminati sa jezgrom u boji ističu jasne linije i naglašavaju ivicu kao dizajnerski element.


Crno-beli kontrasti su opet u modi. Zidna obloga ove hotelske recepcije je izvedena kao razigrana površina. Uni dekor U999 Crna naročito je upečatljiv sa novim površinama PerfectSense Matt i Gloss, pa zid dobija novu živahnost,iako je zapravo urađen u jednoj boji. Pult od laminata u dekoru W1000 Premium bela sa površinom ST89 Silvretta svojom kristalnom dubinom i sjajem unosi dodatnu taktilnu dimenziju.

Sve je važnije uspostaviti ravnotežu između virtuelnog i realnog života. A ovde veliku ulogu igraju prirodni materijali. EGGER ima odgovor: autentične Feelwood površine. Dekori još nikada nisu izgledali tako prirodno. Nova generacija površina je neverovatno otporna, postojanih boja i lako se čisti.

Dašak raznolikosti
Kuhinja je centar svakog doma, mesto gde se okupljamo, jedemo zajedno i smejemo se. Svaka kuhinja je jedinstvena, baš kao i uspomene koje u njoj stvaramo. Centralni element u kuhinji je radna ploča, bilo da je izrađena od toplog drveta, elegantnog kamena ili nekog umirujućeg materijala. Zato je EGGER osmislio nove radne ploče upečatljivih struktura – dostupne u postforming varijanti ili sa ravnim kantom.


Jednostavno prirodno je utisak koji ostavlja ovaj kuhinjski blok sa materijalima veoma kontrastnih karakteristika. W1000 Premium bela predstavlja čistu neutralnost koja zahvaljujući visokom sjaju površine PerfectSense Glossdeluje suzdržano i elegantno. Sličan utisak ostavlja i sirova prirodnost dekora H1180 Hrast Halifax natur. Njegove pukotine i grube pore su naglašene sinhronizovanom strukturom ST37 Feelwood Rift. Tu se kao akcenat boja skladno uklapa U630 Limun zelena, jer pristaje i uz prirodnost i uz suzdržanu svežinu.