top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


O           NFB      
N 7    W    N     OR1
6IN   U4J   3JH      
  N    N    S W   CH2
  3         3QQ      
Pretraga  
Novosti

Egger Kolekcija dekora 2017-2019 - II deo

12.01.2017.

Stil Prirodna živopisnost crpi inspiraciju iz širokog spektra boja i struktura kakve nalazimo u prirodi. Godovi, pukotine i pore u različitim drvnim dekorima obezbeđuju taktilni utisak koji je veoma sličan originalnom materijalu. I reprodukcije kamena su vrlo autentične zahvaljujući mat strukturi.

Dekor - H3732 ST10 Hickory braon
Hickory je deo porodice oraha, ali su njegovi godovi više ravni i deluje malo egzotično. Pogodan je za korišćenje na većim površinama. Izabrana nijansa je tamna sa svetlim porama čime se dobija dekor prirodnog karaktera.

Egger, Stil Prirodna živopisnostEgger, Dekor - H3732 ST10 Hickory braon


Stil Upečatljive površine obuhvata dekore koji prezentuju površine s posebnim efektima. Uglavnom su to dekori metalik izgleda, ali mogu sadržati i kristalni dvobojni efekat kojim se uz sedefasti element postiže određeni sjaj i utisak dubine.

Dekor - H1210 ST33 Brest Tossini sivo-bež
Treći dekor iz serije Brest Tossini karakteriše moderna siva boja divnih preliva i omogućava kombinacije sa raznim uni dekorima. Ovaj dekor je u strukturi ST33 Feelwood Crafted i dostupan je u XL formatu.

Stil Upečatljive površineEgger,


Loft stil obuhvata dekore koji simbolizuju luksuzan gradski život. Sadrži brojne reprodukcije materijala koji se javljaju u urbanim sredinama. Posebno je  moderan used look. Pored konkretnih reprodukcija, ovde se javljaju svetle vrste drveta koje stvaraju efekat određene lakoće u odnosu na materijale kamena i obezbeđuju toplu atmosferu.

Dekor - F649 ST16 Claystone beli
Dekor Claystone se često koristi za zidne površine u uređenju enterijera. Uz strukturu ST16 Matex Plaster postignut je savršeno usklađen taktilni utisak.

Egger Loft stilDekor - F649 ST16 Claystone beli

O stilovima: Susret boje i prirode, Ručna obrada i Nordijski stil pročitajte ovde.

O stilovima: Industrijski stil, Kolor sistem i Moderni klasici pročitajte ovde.