top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


GWH         JB9      
  Y    N      X   8OU
  E   9OK   S5N      
  M    T    B     1M4
  4         2KC      
Pretraga  
Novosti

EGGER Kolekcija dekora 2017-2019 - I deo

11.01.2017.

Stil Susret boje i prirode obuhvata dekore koji dolaze u najrazličitijim bojama i ne mora neminovno da imitiraju boju izvornog materijala, čime se stvara jedinstven karakter. Pri tome, vrsta drveta je više u pozadini dok je boja u prvom planu.

Dekor - H3453 ST22 Fleetwood lava siva
Fleetwood je predstavnik mekog drveta i ispoljava mnogo prirodniji karakter. Lava sivi dekor je dobio elagantan toplo sivi ton, gde pažnju privlači još malo crvenkaste i bakarne boje što upućuje na kombinacije sa ovim tonovima.

Stil Susret boje i prirodeEgger Dekor - H3453 ST22 Fleetwood lava siva


Stil Ručna obrada predstavlja dekore koji izgledaju kao da su naknadno prošli dodatnu stolarsku ručnu obradu. Reprodukcije duboko četkanog drveta i peskarenih površina naglašavaju prirodnost materijala. Reprodukcije materijala deluju kao da su ručno obrađene i tako omogućavaju veliku autentičnost
našim metalnim i kožnim strukturama.

Dekor - H1400 ST36 Ambarsko drvo
Ovo je reprodukcija tipičnog planinskog drveta iz alpskog regiona. Jak kontrast svetlih i tamnih područja nastalih usled vremenskih uticaja, privlači pažnju. ST36 daje odgovarajući karakter  drvetu, kao što je to slučaj kod grubo brušenih površina.

Egger stil Ručna obradaEgger Dekor - H1400 ST36 Ambarsko drvo


Dekori koji stvaraju umirujući utisak su uključeni u Nordijski stil. Njihov nordijski karakter ne potiče samo od svetlih vrsta drveta. Kombinacija sa reprodukcijama tekstila i modernim metalik akcentima je takođe od velikog značaja.

Dekor -  H1401 ST22 Cascina bor
Bela boja preuzima vođstvo sa Vintage i Used look izgledom. Ovi efektni elementi izgledaju prilično rustično, dok kao kontrast, svetla, bela boja ističe određenu eleganciju.

Nordijski stil, EggerEgger Dekor - H1401 ST22 Cascina bor

O stilovima: Prirodna živopisnost, Upečatljive površine i Loft stil pročitajte ovde.

O stilovima: Industrijski stil, Kolor sistem i Moderni klasici pročitajte ovde.