top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


X1A         6JD      
  4    6    X T   XT1
HS8   LHG   11I      
P      Q      S   MAX
WUL         T54      
Pretraga  
Novosti

DOMOTEX u Hanoveru i Šangaju

18.12.2015.

Domotex Hanover, od 16. do 19. januara 2016.

Organizatori najavljuju pobednički Domotex 2016 jer svi parametri ukazuju na veoma povoljan trend i obećavaju odličnu manifestaciju. Sajam Domotex, vodeći sajam industrije podova održava se u Evropi svake godine, u poznatom sajamskom gradu Hanoveru, u Nemačkoj. DOMOTEX igra ključnu ulogu u godišnjem poslovnom kalendaru za industriju tepiha i podnih obloga, prvenstveno jer se održava početkom godine i uspostavlja trendove za celu sezonu. Posetioci ove prestižne manifestacije steći će uvid u nove kolekcije i trendove svetskih proizvođača tepiha i podnih obloga. Ovaj Sajam takođe nudi pregled novih kolekcija mašina i alata, kao i nove tehnike proizvodnje i ugradnje podnih obloga. Oko 1400 izlagača iz 60 zemalja predstaviće se u Hanoveru od 16. do 19. januara 2016. godine, a oko 200 proizvođača parketa i laminatnih podloga i oko 180 trgovaca mašinama za ugradnju podnih obloga demonstriraće svoje inovacije. Novina na ovom Sajmu je predviđen prostor za umrežavanje, sastanke i poslovne razgovore.

Pored sajma u Hanoveru posebno treba istaći sajam Domotex u Šangaju, kao najznačajniji i najveći sajam u ovoj oblasti na azijskom i kineskom tržištu. O veličini i značaju sajma Domotex Azija govore podaci da na izložbenoj površini od 120.000 kvadratnih metara izlaže preko 1.300 izlagača iz 35 zemalja.

Domotex Azija / Chinafloor Šangaj, od 22. do 24. mart 2016.

Domotex Azija / Chinafloor je međunarodni sajam tepiha i podnih obloga koji je specijalizovan za azijsko-pacifički region. Kao ogranak Sajma Domotex Hanover ovaj sajam postao je najvažniji sajam podnih obloga u Aziji i drugi po veličini u svetu. Održava se jednom godišnje u Šangaju. Cilj ove izložbe je da se stvori poslovna mreža između distributera i industrije. Na Domotex Azija / Chinafloor Šangaj biće predstavljene posebne inovacije u oblasti podnih obloga, ali i proizvodi iz zapadnih zemalja koji uživaju sve veću popularnost u Aziji i smatraju se statusnim simbolom. Pored različitih tepiha i podnih obloga, parketa, laminate i podnih obloga za spoljnu upotrebu, portfolio izložbe je dopunjen mašinama, alatima i tehnikama za proizvodnju i ugradnju podnih obloga, kao i pratećim uslugama. Domotex Azija / Chinafloor je imperativ za svakog profesionalca u ovoj industriji i otvara vrata Azije i Pacifika za međunarodne kompanije. Domotex Azija / Chinafloor će trajati 3 dana od utorka, 22. marta do četvrtka, 24. marta 2016. u Šangaju.

Više informacija o putovanjima na Domotex sajmove možete dobiti ukoliko kontaktirate turističku agenciju Business Travel & Services Kompas, koja je jedan od lidera u oblasti sajamskog turizma. Ova agencija i u 2016. godini organizuje putovanja na sajmove tepiha i podnih obloga Domotex u Hanoveru i Šangaju. Ovde možete pogledati i program putovanja na Sajam Domotex Hanover i Sajam Domotex Šangaj.

Prepustite se sigurnim rukama pouzdanog partnera i svoje poslovno putovanje obavite u organizaciji tirističke agencija BTS Kompas. Uživajte u sjajnoj poslovnoj atmosveri i ambijentu.

Business Travel & Services - Kompas
Obilićev venac 18 - 20
11 000 Beograd
 
Tel/faks: +381 (0) 11 / 32 81 444; 26 36 586
Mob: +381 (0) 62 641 706
E mail: predrag.tesic@bts.rs