top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


T4D         UG6      
  3    A      6   8P4
4B8   AJ3     L      
  Y    Q      E   YAA
8JL           G      
Pretraga  
Novosti

Dobrodošli na LIGNA 2015

23.04.2015.

Još jedan po redu vodeći svetski sajam šumarstva i drvene industrije u organizaciji Deutsche Messe AG održaće se od 11. do 15. maja ove godine u Hanoveru. Posetite LIGNA 2015!

Organizator najavljuje impresivan skup za sve posetioce. Biće predstavljene inovacije, praktična rešenja i tehnologije za poboljšanje efikasnosti. Sajam LIGNA obuhvata šumarstvo i drvnu industriju, mašine za obradu drveta i sirovine.

Svi vodeći dobavljači tehnologija predstaviće se na ovom sajmu, pa zato LIGNA nudi kompletan pregled današnjeg tržišta. Ne propustite to!

Najnoviji alati, mašine i postrojenja za sve faze proizvodnje i obrade drveta, izlagači iz celog sveta, inovacije u industriji nameštaja i obradi punog drveta, pilanske tehnologije, pločasti materijali i furniri, šumarska tehnologija...

Uživajte u raznovrsnom programu i širokom spektru specijalnih izložbi koje će se baviti pitanjima za lokalnu industriju kao što su integrisana proizvodnja, povećanje efikasnosti i održivost.

Ukratko, izlagači na LIGNA 2015 imaju mogućnost i inovativna rešenja da zadovolje sve vaše proizvodne potrebe!

Na LIGNA 2015 posetite: WEINIG, EDW, SALVADOR, MAKOR GROUP i mnoge druge.

Vaš pouzdan partner za putovanje kompanija  BTS KOMPAS nudi organizaciju Vaše posete ovom sajmu. Avionom ili u kombinaciji avion/voz posetite Hanover i sajam LIGNA 2015. Uživajte u sjajnoj poslovnoj atmosveri i ambijentu. Budite uspešni u svojim poslovima, a organizaciju i vođstvo puta prepustite sigurnim rukama kompanije BTS KOMPAS.

   

Izvor i fotografije: www.ligna.de