top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


QB9         3T2      
J      7    U     1PK
KJ7   YT3   72J      
D W    4      C   3E1
NT8         MFO      
Pretraga  
Novosti

DESIGN DISTRICT 2023

05.10.2023.

Načini komunikacije u poslovnom svetu uveliko su se promenili baš kao i promocija proizvoda i usluga. Sve postaje digitalno i viralno, svi teže ka tome da utroše što manje vremena i za to dobiju maksimum poslovnih kontakata, narudžbi i kupaca. Ipak! Nešto se ne menja. To je važnost ličnog kontakta koji se jedino može kvalitetno ostvariti na sajmu ili izložbi. Ozbiljna preduzeća u svojim razvojnim strategijama planiraju promotivne aktivnosti koje obavezno sadrže izlaganje na međunarodnim sajmovima jer to znači da žele dopreti do većeg broja budućih klijenata, pokazati se konkurenciji i ojačati svoj brend.

S druge strane, organizatori sajmova svesni su velike potrebe da se sajamske priredbe specijalizuju i postanu stvarna mesta na kojima se susreću poslovni partneri i zaključuju poslovi. Dva specijalizovana poslovna sajma namenjena svima koji se bave horeka biznisom, bilo da u segmentu hrane i pića, opreme enterijera i eksterijera ili higijene, sitnog inventara i posuđa, nezaobilazno su mesto uspešnih poslovnih susreta.

 

 

 

Design District, međunarodni sajam nameštaja i uređenja enterijera za turističke, javne i privatne objekte održava se na kultnom mestu stare tvornice u Rovinju od 23. do 25. novembra 2023. godine.

Na Sajmu Design District se predstavljaju najznačajniji ponuđači regije čija je delatnost vezana uz dizajn i opremanje objekata, a posećuje ga mahom poslovna publika: arhitekti, dizajneri enterijera, investitori, hotelijeri i turistički delatnici. U tri dana manifestacije izlagači imaju priliku upoznati arhitekte, dizajnere enterijera i investitore iz turističkog sektora i prezentovati im svoje proizvode i usluge. 
Događaj u Rovinju jedini je specijalizovani sajam za uređenje turističkih enterijera i eksterijera u regiji i svakako treba iskoristiti priliku za dolazak i upoznavanje novih kupaca, procenu konkurencije i trendova i predstavljanje ponude i brenda.
U turistički sektor će se do 2027. godine uložiti više milijardi evra kroz podsticajna sredstva Evropske unije. Ta će sredstva biti namenjena gradnji ili renoviranju objekata sa 4 i 5 zvezdica – stoga je važno biti na mestu na kojem će se tražiti nameštaj i ostali proizvodi i usluge za uređenje turističkih objekata.


Sajam nameštaja i uređenja enterijera i eksterijera za turističke objekte

Rovinj od 23. do 25. novembra 2023. godine

• Izlaganje na Sajmu Design District u Rovinju od 23. do 25. 11. 2023. godine rezervisano je za one koji nikad ne propuštaju priliku! 
• Na sajmu se susrećete sa profesionalcima i stručnjacima iz industrije. 
• Kroz izlaganje dobijate priliku da promenite percepciju preduzeća na tržištu. 
• Kao izlagač možete slobodno vršiti „industrijsku špijunažu“ i prikupljati konkurentske ideje. 
• Svojom pojavom i stilom utičete na stavove kupaca i arhitekata. 
• Pozvani ste i u prilici ste da pripremite malu kućnu zabavu ili susret uz čašćenje u kolegijalnom krugu kao i prezentaciju proizvoda i usluga i na taj način ste u prilici da pojačate svoju promociju i dobiti još više mogućnosti za druženje sa potencijalnim kupcima. 
• Izlaganje na sajmu se može iskoristiti kao istraživanje tržišta za razvoj budućih proizvoda. 
• Svojim idejama, novim proizvodima, inovacijama, izlagačkim prostorom i stavom možete uticati na trendove u industriji. 
• Izlaganje na sajmu Design District u Rovinju od 23. do 25. 11. 2023. godine rezervisano je za one koji nikad ne propuštaju priliku! 

Više informacija možete pronaći na službenoj web stranici Sajma www.design-district.net a pitanja možete postaviti na: 
info@design-district.net


Pogledajte još: Sajam HoReCa, Zadar od 20. do 22. oktobra 2023.