top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


RHF         UAT      
4 J    Y      G   R6Q
OSM   7XR   I4S      
Q R    N      S   4JG
III         LIY      
Pretraga  
Novosti

Design District 2022 - Rovinj

09.11.2022.

Zadovoljstvo nam je da vas pozovemo na ovogodišnji Design District, renomirani sajam unutrašnjeg i spoljašnjeg uređenja enterijera za turističke objekte koji se održava u Rovinju, od 24. do 26. 11. 2022. godine.

U vremenu ekonomskih promena i iznenađenja na tržištima, važno je očuvati kontinuitet i u najboljem svetlu predstaviti svoj brend potencijalnim kupcima, a organizatori sajma u Rovinju trude se da izlagači dobiju za to izuzetne prilike. Stoga, kao posetioce pozivamo arhitekte, dizajnere enterijera, osobe koje odlučuju o nabavkama u hotelskim i turističkim lancima kao i privatne hotelijere i iznajmljivače. Uopšteno, Design District je jedini regionalni događaj koji je posvećen enterijeru i eksterijeru turističkih objekata i kao takav nalazi se u agendama svih važnih subjekata u procesima projektovanja hotela, vila, kuća za odmor, apartmana kao i drugih građevina čija je gradnja vezana uz turizam.

Izlaganje na sajmu važno je iz više razloga, a preduzeća koja žele ojačati ili učvrstiti svoju poziciju, promeniti tržište ili čak otvoriti potpuno novo, prilike za to vide u izlaganju na specijalizovanim sajmovima.

U svakodnevnom poslovanju, proizvođači i trgovci nameštaja i opreme za uređenje često se susreću s pitanjima kako doći do kontakata arhitekata, a u poslednje vreme sve više i dizajnera enterijera koji se bave projektovanjem turističkih objekata. Na sajmu Design District tradicionalno se održavaju konferencije za arhitekte i dizajnere enterijera na kojima učestvuju renomirani govornici i obrađuju se savremene teme, pa je i to jedan od podsticaja dolaska ove ciljne skupine. Organizator priprema i radionice za hotelijere i privatne iznajmljivače kako bi i njih podstakao da dođu na sajam kao posetioci. Posećenost koja je zabeležena je oko 4.000 osoba, u 90% su to poslovni posetioci, a prema povratnim informacijama, više od 45% izlagača ugovorilo je poslove na sajmu ili u prvih četiri meseca nakon održavanja sajma. Ovi iznimni brojevi govore o dobroj organizaciji i promociji Sajma na prostoru najuspešnije, Istarske županije u kojoj se, kao i na celom području planira gradnja velikog broja turističkih objekata zbog finansijskih sredstava koja se povlače iz evropskih fondova.

Otvaranje novog tržišta i pokazivanje novih proizvoda i usluga prilike su koje svaki preduzetnik treba iskoristiti jer je ove godine organizator odlučio ostaviti iste cene kako bi svojim doprinosom pomogao izlagačima da dođu u što većem broju.

Bilo da se želite uporediti s konkurencijom ili naučiti više o njoj, pronaći trgovce i prodajne predstavnike za svoje proizvode ili doći do novih kupaca kroz povoljni marketing, Design District u Rovinju je pravo mesto za iznajmljivanje izlagačkog prostora.

Uz izlagački prostor, preduzeća koja su prisutna na sajmu imaju mogućnost predstavljanja svojih proizvoda i usluga arhitektima i dizajnerima interijera i hotelijerima na pre spomenutim konferencijama i edukacijama, kao i velike mogućnosti medijske promocije kroz službene sajamske kanale.

Na sajmu se susrećete s profesionalcima i stručnjacima iz industrije.

Kroz izlaganje dobijate priliku da promenite percepciju preduzeća na tržištu.

Kao izlagač možete slobodno vršiti „industrijsku špijunažu“ i prikupljati konkurentske ideje.

Svojom pojavom i stilom utičete na stavove kupaca i arhitekata.

Pozvani ste i u prilici ste da pripremite malu kućnu zabavu ili susret uz češćenje u kolegijalnom krugu kao i prezentaciju proizvoda i usluga i na taj način ste u prilici da pojačate svoju promociju i dobiti još više mogućnosti za druženje s potencijalnim kupcima.

Izlaganje na sajmu se može iskoristiti kao istraživanje tržišta za razvoj budućih proizvoda.

Svojim idejama, novim proizvodima, inovacijama, izlagačkim prostorom i stavom možete uticati na trendove u industriji.

Izlaganje na sajmu Design Distric u Rovinju od 24. do 26. 11. 2022. godine rezervisano je za one koji nikad ne propuštaju priliku!

Više onformacija o ovoj manifestaciji, možete pogledati ovde.

Za prijave za učešće na ovogodišnjem sajmu Design District kontaktirajte organizatora.

KONTAKT ORGANIZATORA