top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


I           5TT      
6 S    7    R 4   MTH
EQY   HK3   TXR      
  8    F      N   TO4
  B         AM8      
Pretraga  
Novosti

Četvrti beogradski poslovni forum

10.03.2017.

Saopštenje Privredne komore Srbije

U periodu od 15. do 17. marta 2017. godine u Beogradu, u Kongresnom centru hotela MetropolPalace održaće se Četvrta međunarodna privredna izložba EXPO-RUSSIA SERBIA 2017 i, u okviru nje, Četvrti beogradski poslovni forum. Na svečanom otvaranju očekuje se prisustvo rukovodstva Srbije, članova kabineta ministara, predstavnika poslovnih krugova i diplomatskog kora.
Organizator Izložbe je AD Zarubež-Ekspo pod pokroviteljstvom Trgovinsko-industrijske komore Ruske Federacije i Privredne komore Srbije, uz podršku Državne Dume i Saveta Federacije, Ministarstva inostranih poslova Rusije, Ministarstva za ekonomski razvoj RF, Ministarstva industrije i trgovine RF, Ministarstva obrazovanja i nauke RF, Ministarstva poljoprivrede RF, Ambasade i Trgovinskog predstavništva Rusije u Srbiji, Ambasade Srbije u Rusiji, Međunarodne asocijacije svetskih fondova (MAFM), Rossotrudničestva i Ruskog centra za nauku i kulturu u Srbiji Ruski dom, kao i rukovodstava drugih zemalja regiona.
Cilj ove manifestacije je dalje intenziviranje ekonomskih odnosa između Rusije i Srbije u kontekstu Sporazuma o slobodnoj trgovini između dve zemlje, kao i unapređenje privredne saradnje sa drugim zemljama Regiona.
Tematske sekcije Izložbe su: energetika i tehnologije za uštedu energije, rudarstvo, mašinogradnja i metalurgija, vazdušni, železnički i drumski saobraćaj, agroindustrijski kompleks, građevinarstvo, industrija nafte i gasa, visokotehnološke i inovativne oblasti, bankarstvo, telekomunikacije, medicina, obrazovanje, turizam i dr.
Poseban blok biće posvećen prezentaciji robe široke potrošnje.
Na Izložbi će uzeti učešće predstavnici velikih, srednjih i malih preduzeća, biće predstavljeni regioni Rusije, kao i kompanije iz Srbije i drugih zemalja Jugoistočne Evrope.
U okviru poslovnog programa Izložbe i poslovnog foruma biće održan veliki broj tematskih okruglih stolova, prezentacija ruskih i srpskih kompanija, sastanaka sa predstavnicima ministarstava, bilateralnih susreta privrednika.

Kontakt osoba za dodatne informacije: Ninoslava Vujinović, savetnik u Centru za bilateralnu saradnju, 066/87 51 209, e-mail ninoslava.vujinovic@pks.rs

Tel. +381 11/3300 900, www.pks.rs

ORGANIZATOR - AD Zarubež-Ekspo
Tel. +7 495/721-32-36,
+7 495/637-36-33,
+7 495/637-50-79
www.zarubezhexpo.ru
info@zarubezhexpo.ru