top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


L35         U99      
B S    3      T   UBO
5 T   8D8     R      
Y M    9      N   EGJ
WCW           X      
Pretraga  
Novosti

Centralni događaj drvoprerađivačke industrije

26.10.2017.

55. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije

55. Međunarodni sajam mašina, alata i repromaterijala iz oblasti drvne industrije

Beogradski sajam, centar regionalnih privrednih dešavanja, ove jeseni tradicionalno će organizovati najveći događaj industrije nameštaja i drvne industrije u ovom delu Evrope. 55. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, održaće se od 7. do 12. novembra 2017. godine u svim halama Beogradskog sajma.
Paralelno sa ovom manifestacijom odvijaće se 55. Međunarodni sajam mašina, alata i repromaterijala iz oblasti drvne industrije, koji će trajati dan kraće od 7. do 11. novembra. Zbog povećanog interesovanja izlagača, pored hale 5, ove godine u funkciju su stavljene i hale 7, 8 i 9.
Izložbeni program Sajma mašina, alata i repromaterijala iz oblasti drvne industrije obuhvatiće široku paletu proizvoda za građu, površinsku obradu i spajanje, asortiman okova i ukrasa za nameštaj kao i bogat izbor tekstila, tkanina i kože za nameštaj i tehnološki inoviranih materijala.
Najsavremenije mašine koje omogućavaju visoku preciznost primarne obrade drveta, izrade i završne obrade, kao i pilane, sušare i mehanički, električni i pneumatski alati, prikazaće na sajmu kojom brzinom se inoviraju i razvijaju  perspektivne industrije - drvna i industrija nameštaja.
Veliki značaj manifestacije za domaću i regionalnu privredu ogleda se u afirmaciji domaćih prozvođača iz oblasti drvne industrije i mogućnosti da svoju produkciju predstave velikom broju kupaca (bayera) i profesionalaca iz zemalja u okruženju, Evrope i sveta. Veliki prirodni resursi i potencijali Srbije i jasna biznis orijentacija manifestacije uz program vrhunskog kvaliteta doprineli su interesovanju za drvnu industriju Srbije i njenu ekspanziju na sajmu.
U vremenima kada svetsko tržište podrazumeva i diktira stalno usavršavanje i visoke standarde, ova manifestacija i dalje je najveći privredni događaj u regionu u oblasti drvne industrije i proizvodnje nameštaja. Vizija Beogradskog sajma je da pokaže da su domaće kompanije kao i brendovi iz regiona, kvalitetni i konkurentni u svetu i po svim parametrima u rangu inostranih kompanija. U direktnom kontaktu sa domaćim proizvođačima, kupci iz celog sveta uspostaviće saradnju i sklapati poslovne aranžmane, sve sa ciljem povećanja izvoza domaćih proizvoda iz regiona.
Poslovni dan predviđen je za 7. novembar 2017. godine, a svim učesnicima dostupan je B2B poslovni portal namenjen registraciji kako izlagača, tako i poslovnih posetilaca Međunarodnog sajma nameštaja i Međunarodnog sajma mašina, alata i repromaterijala iz oblasti drvne industrije 2017.
Događaj svake godine poseti više od 85.000 ljudi što svedoči o tradicionalnoj naklonosti najšire publike i čini ga jedinstvenim događajem za sve učesnike i posetioce.