top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


HRO          3       
L      T    C9    PR5
IFE   UTK    3       
E W    6     L    W19
AWA         7ED      
Pretraga  
Novosti

Business ERP kompanije BORM INFORMATIKA

20.09.2023.

Business ERP sistem firme BORM je specijalizovani softver s kojim upravljate svim proizvodnim i komercijalnim procesima u proizvodnji nameštaja ili stolarije. Predstavlja savremeno i celovito rešenje kojim upravljate svim koracima u realizaciji projekta u projektnoj proizvodnji. Od prodaje i izrade kalkulacija i ponuda, do tehničke pripreme proizvodnje i radnih naloga, upravljanja kapacitetima proizvodnje, upravljanja skladištima i nabavkom, evidencije zaposlenih i njihovog efektivnog rada, do interakcije sa računovodstvom i svim ostalim specifičnim procesima u proizvodnji nameštaja ili obradi drveta.

Uz Business ERP sistem uvek imate dostupne ažurirane podatke o vašoj kompaniji, vašim projektima i vašim zaposlenima. Detaljna i strukturirana baza svih podataka omogućuje vam korišćenje grafičkih i prilagodljivih upravljačkih alata za delotvorno operativno upravljanje.

Upravljanje projektima unutar Business ERP-a osigurava brojne funkcionalnosti kao što su upravljanje fazama izgradnje, planiranje resursa, radni nalozi zajedno s popisom delova/sastavnicom, izrada ponude, potvrde narudžbine i računa, kao i kreiranje same narudžbine prema vašim dobavljačima. S predkalkulacijom možete planirati vaše troškove projekta, a s obračunskom kalkulacijom imate uvid u realnom vremenu u stvarne troškove vašeg projekta i njegovu profitabilnost bez obzira u kojoj fazi se projekt nalazi. S cloud rešenjima BormWork i aplikacijom BormApp imate pristup svim relevantnim podacima bez obzira da li se nalazite u kancelariji, proizvodnji ili van preduzeća, kod investitora ili na gradilištu i montaži.

PointLine CAD/CAM (2D/3D)

Profesionalan CAD/CAM (2D/3D) softver - od vizualizacije do proizvodnje za proizvodnju nameštaja i stolarije.

Korišćenjem PointLine CAD/CAM (2D/3D) softvera pokrivate sve potrebe u tehnološkoj pripremi i realizaciji projekata jednim softverskim rešenjem. U standardnoj verziji je sadržana obimna 3D parametarska biblioteka i biblioteka okova (Blum, Häfele, itd.) kao i uvoz dodatnih biblioteka u PointLineCADu omogućava vam jednostavan i logičan rad u samom softveru. Detaljna i brza izrada tehničkih nacrta s minimalizacijom stope pogrešaka rezultat su specijalizovanih stolarskih funkcija kao što su Nut/Falc funkcija rezanja, itd.

S PointLine CAD-om možete automatski povezati vaše mašine (HOMAG, BIESSE, SCM, HOLZ-HER, itd.) te prenijeti vaše nacrte pomoću CAM funkcije. Opcija PointLine Sastavnica vam omogućuje izvoz vašeg projekta s podacima popisa delova/sastavnice, kao što su materijalizacija i rubna traka, u vaš ERP sistem ili jednostavno u Excel. Također sa CaddFoto funkcijom možete jednostavno i brzo izraditi vizualizaciju vaših projekata. PointLine CAD/CAM predstavlja specijalizovano i celovito CAD/CAM rešenje za vašu proizvodnju nameštaja ili stolariju.

Za više podataka, kontaktirajte BORM:

E-mail: office@borm.hr

Tel: +385 42 300 111

Zapratite BORM i prvi saznajte novosti na:

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/borm-informatika-d-o-o/

Facebook: https://www.facebook.com/people/BORM-Informatika/100087550084720/

 

Saznajte više: www.borm.hr