top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


XNH          G       
H Y    Q    7J    CU9
KO2   9IL    G       
B I    H     N    ASK
S48         JBR      
Pretraga  
Novosti

Box platforma za vaše ideje - MERIVOBOX

21.10.2022.

Nikada nije bilo lako ponuditi raznovrsnost. Prava platforma omogućava: fioke i elementi na izvlačenje za sve zahteve – izuzetno jednostavno za obradu i montažu. Iskusite potpuno optimizovanu funkcionalnost – kod istovremeno zahtevane estetike. Ukratko: sa MERIVOBOX-om ostvarujete svoje ideje. I ideje vaših kupaca. Budite spremni za zahteve sutrašnjice.

Mnogostrano: platforma

Osnovni element je korpusna šina sa samo jednim položajem pričvršćivanja za sve namene. Na nju postavljate fioke po vašoj zamisli – bez obzira na to šta izaberete, pozicije za bušenje fronta i za pričvršćivanje fronta su uvek iste. Istinska platforma koja istovremeno smanjuje kompleksnost i istovremeno omogućuje raznolikost.

Jedinstveno: dizajn

Karakterističan izgled sa jasnim linijama i jedinstvenim dizajnerskim jezikom  MERIVOBOX naročitim. Naglašene linije osiguravaju fascinantno prelamanje svetlosti na okviru.

Ubedljivo: funkcija

Inovativni L oblik korpusne šine čini MERIVOBOX tako izuzetno stabilnim – MERIVOBOX je ubedljiv u svakoj situaciji čak i kada je jako opterećen. Pored sinhronizovanog laganog hoda, visoka stabilnost fronta otvara nove mogućnosti u dizajnu kuhinje – bez problema možete kombinovati visoke frontove sa niskim okvirima.

Neograničene mogućnosti primene:

Pogledajte više na blum.com

Jedinstveno: dizajn