top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


DN3         UJY      
  9    L      S   QN9
MW6   PMW   34E      
H      M    G     HB4
J36         FDH      
Pretraga  
Novosti

Blum predstavlja SPACE STEP – rešenje za postolje

23.01.2020.

Više na svim nivoima

Novi prostor za odlaganje stvoren u postolju, lako dosegnite do gornjeg elementa i dozvolite deci da vam pomognu lako i bezbedno – SPACE STEP donosi mnogo funkcija u postolje nameštaja.

Blum Space Step

Potpuno privlačno praktičan

Ako želiš puno toga da smestiš, potreban ti je pravi nameštaj. Sa SPACE STEP-om možete ne samo da planirate više ormare, već i da stvorite novi prostor za odlaganje u postolju. Za dvostruko zadovoljstvo kupaca.

Potpuno privlačno veliki

U malim stanovima morate koristiti svaki prostor za odlaganje. Sa SPACE STEP-om vaše mogućnosti oblikovanja se povećavaju. Sa novim rešenjem za postolje možete bez napora dosegnuti visoke nivoe u gornjem elementu.

Blum Space Step

Potpuno privlačno nežan

Zahvaljujući Blumovoj tehnologiji kretanja sasvim lako možete otvoriti SPACE STEP rešenje za postolje, na primer sa električnom pomoći pri otvaranju SERVO-DRIVE. Za blago zatvaranje brine se BLUMOTION prigušenje.

Blum SPACE STEP

Potpuno privlačno siguran

Rešenje za postolje SPACE STEP pomaže i najmlađima da lako dosegnu do radnih površina, sudopere ili umivaonika. Stepenik se spušta već kod opterećenja od 8 kg, sigurno se blokira i čvrsto drži.

Izvor: www.blum.com