top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


FR8         3C5      
T      M      X   DGN
9BD   G8W   XPS      
C I    O      Y   3B7
GRT         5T4      
Pretraga  
Novosti

BIESSE INSIDE 2019.

10.10.2019.

BIESSE KUĆNI SAJAM - tradicionalni jesenji događaj - manifestacija koja potvrđuje i jača opredeljenje Biesse-a da pruži inovativna rešenja za automatizaciju i revoluciju proizvodnih metoda

BIESSE INSIDE 2019

Od 3. do 5. oktobra, fabrika Biesse u Pesaru otvorila je vrata posetiocima i predstavila se svojim inovacijama i 41 mašinom u radu. Preko 3000 posetilaca registrovano je na kućnom sajmu BIESSE INSIDE 2019, centralnoj referentnoj tački druge polovine godine u pogledu događaja u sektoru posvećenom mašinskoj obradi drveta i savremenih materijala. Veoma značajan broj posetilaca je nagrada svakodnevnim naporima i fokusiranosti Grupe BIESSE na kupca.

Kampus od 5.000 m2 inovacija dočekao je posetioce iz Evrope. U organizaciji ovlašćenog predstavnika TOP TECH WOODWORKING manifestaciji je prisustvovalo više od 80 gostiju iz Srbije, Kosova, Crne Gore i Bosne i Hercegovine. Gosti su posetili proizvodne pogone i detaljno se informisali o digitalnoj fabrici za velike industrije i mala preduzeća, koja će biti predstavljena i na Beogradskom Sajmu (SMART FACTORY – za male fabrike).  

U svojoj pedesetoj godini Biesse Group pomera granice budućnosti, ne samo na tehnološkom nivou, već i na ljudskom nivou. Na taj način se oblikuju neologizmi i definicije, mešaju koncepti i vizije, kako bi obnovili duboku alijansu između čoveka i tehnologija. BIESSE sa svojim rešenjima prati kupce na novom tehnološkom jeziku zahvaljujući kojem čovek i mašina komuniciraju: ALPHABITE.

Pomenućemo koncepte:  


AUTOMAKCIJA - INTEGRACIJA, POVEZIVANJE, DIGITALIZACIJA

BIESSE INSIDE 2019

Fabrika budućnosti je realnost u kojoj mašina velikih mogućnosti ispunjava ideje čovekovog uma - pobedničko partnerstvo koje se formira između njih nudi mogućnosti i prednosti povezane sa robotizacijom i digitalnom fabrikom.

Zahvaljujući ovom savezu i Biesse tehnologiji, proizvodnja postaje međusobno povezana i potpuno automatizovana - AutomAction.

Ovaj koncept vodi stvaranju digitalizovane fabrike u velikim industrijskim pogonima i predstavlja ključ za jačanje i povećanje proizvodnih performansi velikih proizvođača nameštaja.


SMARTAKCIJA - KOMPAKTNOST, POVEZIVANJE, PRISTUPAČNOST

SmartAction je zamišljen uporedo sa konceptom AutomAction, kao novi tehnološki trend u okviru svakog proizvodnog okruženja, pa i malog.

Novi koncept SmartAction razlikuje se od AutomAction po tome što je namenjen kompanijama koje žele da prvi put uvedu digitalizaciju.

Koncept omogućava stvaranje kompaktne, povezane i pristupačne fabrike, nudeći priliku malim i srednjim preduzećima koja žele da postanu konkurentnija na tržištu.

Primenom svih mogućnosti koje nudi Industrija 4.0, mašine su povezane u realnom vremenu i garantuju brzu i optimizovanu proizvodnju.


Zahvaljujemo se našim poslovnim partnerima na poseti i očekujemo vas na
Međunarondom sajmu mašina i alata za drvu industriju,
05. do 09. novembra 2019. - Hala 5 Beogradskog Sajma


TOP TECH Woodworking d.o.o.
KNEZA MILOŠA 25, 11000 BEOGRAD
telefon +381 (0)11 3065 614, fax +381 (0)11 3065 616
office@toptech.rs, www.toptech.rs