top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


L           S2D      
U D    1    3 5   R1F
TT9   INC   3IQ      
  F    A    3 W   7F4
  4         OSW      
Pretraga  
Novosti

BIESSE INOVACIJE U CENTRU PAŽNJE

13.11.2019.

Završen 57. Međunarodni sajam mašina, alata i repromaterijala iz oblasti drvne industrije

Kompanija TOP TECH WOODWORKING  imala je zadovoljstvo da bude domaćin predstavnicima više od 170 kompanija iz oblasti drvne industrije Srbije i okolnih zemalja okupljenih u okviru ovogodišnjeg Sajma mašina, alata i repromaterijala iz oblasti drvne industrije, koji se održava u okviru 57. Međunarodnog sajma nameštaja u Beogradu.

  

Ove godine posebna pažnja posvećena je modernizaciji proizvodnje malih proizvođača nameštaja kojima je predstavljen koncept PAMETNE FABRIKE: proizvodnog pogona koji na samo 150 m2 obuhvata sve mašine potrebne za savremenu proizvodnju pločastog nameštaja, koji pokreće bCabinet - softver koji objedinjuje dizajn enterijera sa organizacijom i automatizacijom proizvodnih procesa. Sve ovo dostupno je za samo 1.700 eura mesečno do kraja godine po posebnim sajamskim uslovima, u saradnji sa Reiffeisen leasing-om.

  

Nagrađivana Biesse servisna platforma SOPHIA po prvi put je predstavljena budućim korisnicima. Sistem za praćenje proizvodnje i dijagnostiku kvarova zasnovana na cloud platformi, od skora je postao standardna opcija koja se isporučuje uz sve nove Biesse proizvode, a nedavno su i prve mašine sa ovih prostora aktivirane u ovom jedinstvenom sistemu koji neprestano evoluira, donoseći nove mogućnosti prilikom svakog ažuriranja.

  

TOP TECH WOODWORKING koristi ovu priliku da se najsrdačnije zahvali svojim starim, ali i novim poslovnim prijateljima koji su ove godine našli vremena da nam se pridruže na Sajmu i da na štandu naše kompanije vide uživo poslednje trendove iz industrije obrade drveta.  

Marijana Petrović, direktorka kompanije Top Tech WoodworkingO nastupu kompanije TOP TECH WOODWORKING
na ovogodišnjem Sajmu, direktorka firme, Marijana Petrović,
rekla je sledeće:

„Sajam mašina za nas predstavlja centralni poslovni događaj, za koji se organizaciono i logistički pripremamo tokom cele godine. Interes naše kompanije nije prosta prodaja i promocija, već pre svega, prilika da se u svega nekoliko dana sretnemo sa najvećim brojem naših poslovnih prijatelja kako bi razgovarali o dešavanjima tokom protekle poslovne godine i zajedno kreirali planove za naredni period.

U fokus naše kompanije pored velikih industrijskih proizvođača sve više dolaze mala preduzeća i zanatske radionice koja do sada cenovno nisu mogla da priušte savremenu industrijsku opremu. Iz tog razloga naš ovogodišnji sajamski nastup bio je izgrađen oko koncepta Pametne fabrike, gde smo pokazali da je moderna proizvodnja moguća na malom prostoru uz minimalna ulaganja.

Istovremeno, prikazali smo i poslednja dostignuća iz oblasti Četvrte industrijske revolucije koju razvija kompanija Biesse: SOPHIA IOT platformu za podršku i Cabinet Four, softver za praćenje i optimizaciju proizvodnje. U isto vreme, Top Tech Woodworking, BIESSE odabrani partner, kao što su posetioci našeg štanda imali prilike da se uvere, neprestano ulaže u sopstveni razvoj, edukaciju i modernizaciju da bi na pravi način ispratio sve promene koje se dešavaju u ovoj oblasti i na taj način pomogao modernizaciju i razvoj industrije obrade drveta na ovim prostorima.“

Više fotografija možete pogledati u galeriji slika na www.toptech.rs