top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


NAL         5DA      
  J    E      8   K6T
  K   3LM   JJI      
  5    3      S   S5S
  6         16T      
Pretraga  
Novosti

BIESSE i TOP TECH WOODWORKING prisutni sa novim izgledom

02.11.2023.

Ovogodišnje učešće kompanije TOP TECH WOODWORKING na 59. Međunarodnom Sajmu mašina i alata za drvnu industriju obeležilo je pre svega jedno potpuno novo vizuelno iskustvo, proisteklo iz ovogodišnjeg rebranding-a korporacije BIESSE. 

Po prvi put posetioce našeg štanda dočekao je novi BIESSE logo i vizuelni identitet. Nakon duže od 50 godina prisustva kompanije BIESSE na ovim prostorima, nije potrebno posebno isticati koliko je stari logo prepoznatljiv i prestižan. Taj znak postao je simbol pouzdanosti, inovacija i visoke tehnologije u drvnoj industriji. Verovatno će nam nedostajati na način na koji grb nekog sportskog kolektiva nedostaje svojim navijačima. Sa druge strane, nema napretka tamo gde je pogled okrenut ka prošlosti i mi kao kompanija, spremno dočekujemo promene unutar BIESSE grupe, iz kojih moramo dosta toga naučiti kako bismo još više podigli nivo efikasnosti i unapredili svoje poslovanje. 

Želim da se u ime kompanije TOP TECH WOODWORKING zahvalim kompanijama EXPO STIL i VEKTOR ART na saradnji i trudu koji svake godine ulažu u pripremu i realizaciju projekta našeg štanda. Njihova profesionalnost i predan rad čine da naš sajamski nastup ni po čemu ne zaostaje za onim što korporacija BIESSE prikazuje na međunarodnim izložbama širom sveta. 


TOP TECH WOODWORKING tim ispred hale 5 Beogradskog sajma.

Kada sumiram utiske ovogodišnjeg Sajma, ono što mi prvo pada na pamet je promena termina njegovog održavanja. Smatram da je mogla biti bolje iskomunicirana kako sa privrednim subjektima, koji su naša primarna interesna grupa, tako i sa širom javnošću. Na naše iznenađenje, bilo je dosta posetilaca i pred samo zatvaranje poslednjeg dana manifestacije, pa čak i poneka poseta tokom demontaže mašina narednog dana, dok je na početku interesovanje bila osetno manje. Na sve ovo nadovezuju se i pitanja koja su za sada bez jasnog odgovora. Još uvek ne znamo kada, kako, i da li će se uopšte izložba održati u narednih nekoliko godina, budući da je sudbina kompletnog Beogradskog Sajma prilično neizvesna.

Što se same izložbe tiče, TOP TECH WOODOWORKING ima dosta razloga da bude zadovoljan onim što je tu prikazano. Posetioci su i ove godine na našem štandu mogli da dobiju informacije o najnovijim tehnološkim dostignućima iz industrije obrade drveta, kao i da sami vide šta sve BIESSE mašine mogu da urade. Posebno zadovoljstvo nam predstavljaju posete naših poslovnih prijatelja, bilo da je reč o malim zanatskim radionicama ili velikim proizvođačima nameštaja. I ove godine, pored starih, imali smo priliku da steknemo i neka nova prijateljstva. 

Posebno bismo želeli da se zahvalimo poslovnim ljudima iz Crne Gore i Bosne i Hercegovine na ovogodišnjoj poseti, koja nas ne iznenađuje, budući da je potražnja za našim mašinama u tim zemljama u konstantnom rastu.  

Oblik i priroda usluga koje pružamo industriji kao ovlašćeni serviser kompanije BIESSE, prošle su kroz fundamentalne promene i modernizaciju, sa ciljem da se redefiniše i unapredi standardni koncept podrške. Postalo je očigledno da je kvalitetan, brz i stručan servis postao ključan za održavanje dugoročnog uspeha na tržištu ne samo velikih kompanija, već i zanatskih radionica. Ono čemu stremimo, a u čemu smo već u dobroj meri uspeli, je da servisne usluge kompanije TOP TECH WOODWORKING postanu proizvod za sebe, koji će u kombinaciji sa najvišim tehnološkim standardima i kvalitetom mašina kompanije BIESSE, osigurati stabilno i neprekidno funkcionisanje proizvodnje, što je ključ poslovnog uspeha. 

Marijana Petrović, direktor
TOP TECH WOODWORKING d.o.o.


Ovlašćeni prodavac i serviser Grupacije Biesse
TOP TECH Woodworking d.o.o.
KNEZA MILOŠA 25, 11000 BEOGRAD  ·  tel. +381 (0)11 3065 614
office@toptech.rs  ·  www.toptech.rs