top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


8E9         X        
  S    P    D 8   95H
3EO   T5E   O3Q      
  R    I      N   RL7
FMI           D      
Pretraga  
Novosti

BEOGRADSKI SAJAM NAMEŠTAJA – SADA

06.11.2015.

Pod sloganom Beogradski sajam nameštaja – sada 53. međunarodni Sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije počinje u utorak 10. novembra i traje do nedelje 15. novembra 2015. Ovogodišnja sajamska manifestacija održaće se u halama 1, 1A, 2, 3, 3A i 4.

Ovo je vodeći sajam za sve učesnike industrije nameštaja u jugoistočnoj Evropi i jedinstveno je mesto za sagledavanje kompletne produkcije domaćih proizvođača, učesnika iz regiona, kao i ponude uglednih svetskih kompanija. Sajam je najbolji vodič za nove trendove u svetu dizajna i plasman noviteta u obliku materijala i idejnih rešenja za kompletno opremanje enterijera.

Ove godine manifestacija je doživela značajan redizajn i iskorak u dva pravca: u konceptualnom smislu – programskim akcentovanjem dizajnerski orijentisanih kompanija, a na biznis planu – jačanjem poslovne posete kroz uvođenje Hosted Buyers Programa.

Pored velikog broja od ranije poznatih učesnika po prvi put na Sajmu predstaviće se svetski lider u proizvodnji nameštaja i opreme za stambeni prostor - Ikea, a posle godina odsustva na ovu manifestaciju se vraćaju kompanije: Simpo Vranje, Forma Ideale, Vitorog, Natuzzi…

Najuspešnijim izlagačima ovogodišnjeg Sajma nameštaja biće dodeljena redizajnirana prestižna nagrada Zlatni ključ .Dodela nagrada Zlatni ključ održaće se u prostorijama Mikser hausa u četvrtak 12. novembra.

Generalni sponsor ovogodišnjeg Sajma je kompanija FORMA IDEALE, a medijski partneri manifestacije su: Designed.rs, Archiportale, Kuća stil, Before & After, Moj stan, Bravacasa, Podovi, Mikser, RTS kao i časopis i portal DRVOtehnika.

Svečano otvaranje manifestacije je u utorak 10. novembar u 11 časova.

Radno vreme Sajma nameštaja je od utorka do četvrtka od 10 do 19 časova, a od petka do nedelje od 10 do 20 časova.