top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


8U2         K2A      
U M    2    1 P   I4Y
F U   KAU   L S      
T F    2    F 2   NBN
ORR         7YW      
Pretraga  
Novosti

Ambienta 2024

17.06.2024.

Ambienta - najznačajniji hrvatski nacionalni sajam nameštaja, unutrašnjeg uređenja i prateće industrije i ove godine na Zagrebačkom velesajmu.

U terminu  od 17. do 20. oktobra, po 51. put, uz brojna koncepcijska osveženja, okuplja eminentne izlagače iz Hrvatske i innostranstva.

Zanimljive i atraktivne zone izlaganja, od nameštaja i dizajna preko uređenja enterijera i eksterijera do galerija, umetnina i stanovanja, pripremaju se prema najvišim standardima sajamske industrije.

NOVITETI

Najveći novitet  ovogodišnje Ambiente je izlazak izvan okvira Velesajma. U saradnji s muzejima partnerima, u njihovim foajeima, otvaraju se dodatni showroom-ovi izlagača na Ambienti.

Uz Design box i Design zone, najavljuje se po prvi put postavljanje Izložbe velikih formata na kojoj će se predstaviti 100 hrvatskih slikara 21. veka.

Trademark sajma Ambienta je izuzetno zanimljiv i sadržajni popratni program. Posetioce će zasigurno razveseliti atraktivni proizvodi izlagača - sponzora Nagradne igre Ambienta 2024.

Već danas rezervišite svoje mesto na AMBIENTI, poslovnom, kulturnom i marketinškom događaju godine! Priuštite  sebi nezamenjive B2B susrete u okruženju brojnih posetioca i medija.

POSEBNA POGODNOST

Iskoristite pogodnost za nastup na Ambienti: prijave po najpovoljnijim cenama traju do 5. 7. 2024.

Više informacija: www.zv.hr

Za izlagače: zv.ambienta@zv.hr