top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


D87         HYQ      
6      G    K W   PT5
TL2   LEA   2MA      
5 C    D      I   FSI
STH         T8O      
Pretraga  
Novosti

ALL4WOOD 2024, Varšava

04.04.2024.

ALL4WOOD - 35 godina iskustva organizatora Tüyap u Turskoj u sektorima mašina za obradu drveta, šumarskih proizvoda, segmentne posteljine i industrije pomoćnog nameštaja. Izbor za stvaranje ispostave u Varšavi je jednostavan: Poljska je najpoželjnija investicijska i proizvodna destinacija u Europi, a sajam u Poljskoj poslužiće ne samo za uspostavljanje kontakata s poljskom industrijom, već i sa najvažnijim zemljama proizvođačima nameštaja u Evropi, uključujući Rumuniju.

U izložbenom centru PTAK u glavnom gradu Poljske održaće se novi sajam, kreiran s ciljem otvaranja novih mogućnosti za proizvođače mašina i opreme za obradu drveta, industriju dušeka, šumskih proizvoda i industrije alata i komponenti za nameštaj. Među izlagačima ALL4WOOD će imati uglavnom brendove iz Turske, kompanije orijentisane na globalno tržište.

Predviđanja vezano za All4Wood 2024, Poljska
Predviđanja vezano za All4Wood 2024, Poljska

Vodeća pozicija u izvozu nameštaja i šumskih proizvoda

Sa izvozom nameštaja vrednim 16 milijardi dolara, Poljska je najveći izvoznik nameštaja u Europskoj uniji. Industrija nameštaja u ovoj zemlji je tražena širom sveta zbog svojih kvalitetnih proizvoda i konkurentnih cijena. Kao zemlja bogata šumskim resursima, Poljska privlači pažnju i izvozom šumskih proizvoda u vrednosti od 6 milijardi dolara. Ovaj snažan učinak odražava naglasak zemlje na praksi održivog šumarstva i njen uspeh u ispunjavanju međunarodne potražnje za kvalitetnim šumskim proizvodima. Sa šumskom površinom od 9,3 milijarde hektara, Poljska ima bogatu šumarsku delatnost. Zemlja stavlja veliki naglasak na princip održivosti u svojim šumarskim politikama, s ciljem zaštite šumskih ekosistema i ostavljanja zdravih šumskih resursa budućim generacijama. Poljska prerada drveta, šumski proizvodi i pomoćne industrije za posteljinu daju veliki doprinos privredi zemlje i stekli su joj uglednu poziciju na međunarodnom planu. Uspeh ovih industrija usko je povezan s poljskom posvećenošću standardima kvaliteta, naporima u pogledu održivosti i inovativnim pristupima.

Kvalitet i raznolikost u izvozu dušeka

Sa izvozom dušeka od 1,5 milijardi dolara, Poljska takođe ima impresivnu poziciju u Evropi. Kvalitet, raznolikost dizajna i tehnološke inovacije u proizvodnji madraca povećale su međunarodnu konkurentnost Poljske u ovoj oblasti.

Nabavite svoju BESPLATNU online kartu

Pridružite nam se na ALL4WOOD Warsaw 2024, sajmu za šumske proizvode, obradu drveta, nameštaj, tehnologije i materijale za proizvodnju madraca. 

U ograničenom vremenu ulaznice za ovaj izvanredni industrijski sastanak su BESPLATNE. 

Registrujte se sada i ne propustite priliku da besplatno uđete na sajam.

 


Foto: All4Wood Tuyap Fair/arhiva

Šta nudi sajam ALL4WOOD u Varšavi?

Širok asortiman proizvoda: ovaj novi događaj okuplja široku paletu proizvoda, od mašina za obradu drveta do pomoćnih proizvoda za nameštaj.

Međunarodna mreža: ALL4WOOD nudi priliku da stupite u kontakt sa profesionalcima i stručnjacima iz industrije iz celog sveta. To je odlična platforma za nove poslovne partnere i međunarodnu saradnju.

Inovacije: Kreativni projekti susreću se s inovacijama koje će oblikovati buduće trendove.

Učešćem na sajmu ALL4WOOD možete:

- zaključi izvozno orijentisane trgovinske sporazume sa predstavnicima i vlasnicima u sektoru proizvoda od drveta, posteljine i nameštaja;

- biti u toku sa razvojem i trendovima u industriji;

- da ojačate svest o vašem brendu;

- proširiti svoju mrežu distributera;

Kategorije izloženih proizvoda

PROIZVODNJA KREVETA I MADRACA

Proizvodne linije » Sirovine i pribor » Grupa opruga i tehnologije » Mašine za pakovanje » Tehnologije pene » Gotovi proizvodi » Oprema za testiranje » CAD/CAM sistemi

MAŠINE ZA OBRADU DRVETA

Rezanje drveta » Kantovanje » CNC » Dimenzioniranje » Prskanje i farbanje » Brušenje » Preše » Tehnologije sušenja

DRVO I ŠUMSKI PROIZVODI

Trupci, razne vrste drveta » MDF, HDF » Šperploča » Parket, furniri » Laminati » Ivice namještaja » Dekorativni papiri » Vrata (podloga, panel, okvir, kućište) » Zidni paneli

PRIBOR ZA NAMEŠTAJ

Pribor i pomoćni proizvodi » Oprema koja se koristi u proizvodnji » Hemijski proizvodi, boje, lakovi i boje

Posetite International Trade Fair za više informacija.