top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


3YC         QK8      
C      7    9     OUP
97A   39T   G4G      
O D    9      J   7FB
OHJ         YGT      
Pretraga  
Novosti

7. kongres pilanara - Ulaganje u kadrove, znanje i tehnologije

13.10.2016.

Nove tehnologije, kadrovi i sirovinska pitanja!

U Slavonskom Brodu 9.11.2016. sedmi put za redom okupiće se predstavnici pilanske industrije i šumarstva, trgovci drvetom i dobavljači tehnologije iz Hrvatske i regiona, kao i predstavnici državne uprave, lokalne samouprave, sindikata i medija.
Na Kongresu će se obraditi novosti na području primarne prerade drveta, cijena piljene građe, nabavke trupaca, tehnologije sušenja, proizvodnje peleta i električne energije iz drveta.
Naglasci će obuhvatiti ključna strateška, tehnološka i komercijalna pitanja, kao i druge aktuelnih teme.
Učestvovanje na kongresu predstavlja mogućnost za proširenje mreže potencijalnih dobavljača tehnologija i upoznavanje s novim kupcima proizvoda, kao i politikama koje će odrediti daljnji razvoj sektora.
Ovogodišnji Kongres okuplja vodeće evropske dobavljače pilanskih tehnologija, kao i tehnologija za sušenje drveta i pripremu biomase. Biće govora i o transportu, logistici, ali i o sertifikovanju sirovine i o temama o zaštiti životne sredine, pre svega o potrebi smanjenja CO2 i efekta staklene bašte, što šumarstvo i preradu drveta svrstava u red najpoželjnijih evropskih industrija.

Program i prijava za učestvovanje na 7. kongresu pilanara.

Pozivamo Vas da učestvujete u radu ovog stručnog skupa i da u interakciji s vodećim regionalnim i svetskim stručnjacima ostvarite Vaše profesionalne interese!
Učestvovanjem na kongresu dolazite do ključnih odgovora oko budućnosti pilana.

Više informacija možete pogledati na www.kongres-pilanara.com