top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


KL5         GN7      
  4    S    M     OAX
56G   XUM   IKW      
  C    O    P 5   KMS
2GM         S2Q      
Pretraga  
Novosti

58. Međunarodni sajam nameštaja i 58. Međunarodni sajam mašina i alata

08.11.2022.
58. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije i 58. Međunarodni sajam mašina i alata iz oblasti drvne industrije otvoreni su 8. novembra 2022. godine u hali 2 Beogradskog sajma.
Vraćajući se, posle dvogodišnje pauze, na poziciju najvažnijeg poslovnog događaja drvne industrije i na mesto susreta proizvođača nameštaja i distributera, dizajnera, inženjera, arhitekata, posetilaca, kupaca i šire javnosti, ovaj privredni događaj nastoji da spoji drvnu i industriju nameštaja sa kreativnom sferom, dizajnerima i mladim umetnicima koji čine osnov njene pokretačke snage za budućnost.

Na ovogodišnjem sajmu učestvuje više od 180 izlagača iz 20 zemalja.

Zemlje učesnice: Italija, Nemačka, Turska, Bosna i Hercegovina, Hrvatska, Severna Makedonija, Poljska, Rumunija, Slovenija, Irak, Angola…

Izlagački program Sajma nameštaja u halama 1, 1A, 2, 3, 3A objediniće sve segmente opremanja i uređenja enterijera, eksterijera, objekata različitih namena, prateći stilove i potrebe savremenog čoveka u životnom prostoru i radnom ambijentu.

Kao internacionalni skup i komunikacijska platforma, okupiće i povezati veliki broj poslovnih ljudi, profesionalnih kupaca i distributera, arhitekata, dizajnera iz regiona i svih krajeva Evrope i sveta, a kompanijama posvećenim inovacijama, vrhunskom dizajnu, kvalitetu i funkcionalnosti nameštaja, predstaviti mlade dizajnere koji će dobiti priliku da svoje proizvode izlože na velikoj sceni.

Za više informacija, posetite zvaničnu stranicu sajma

 

 

Fotografije: www.sajam.rs