top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


FO3         4R5      
  Q    T    R     QNN
  T   24D   QDM      
  D    D    8 3   QKP
  R         TB6      
Pretraga  
Novosti

54. međunarodni sajam nameštaja

05.10.2016.

Najvažniji promotivni događaj za sve učesnike industrije nameštaja u regionu jugoistočne Evrope, 54. međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, održaće se od 8. do 13. novembra 2016. godine u svim halama Beogradskog sajma. Paralelno sa ovom manifestacijom u halama 5 i 11 odvijaće se 54. međunarodni sajam mašina, alata i repromaterijala iz oblasti drvne industrije, koji će trajati dan kraće, od 8. do 12. novembra.
Najznačajniji predstavnici domaće i regionalne industrije nameštaja i pratećih grana okupiće se na događaju koji donosi iskorak ka novim tržištima, nove poslovne konekcije i najbolju interakciju sa kupcima i stručnom publikom. Zahvaljujući biznis orijentisanom konceptu sajma, manifestacija je utemeljena kao vodeći generator domaćeg izvoza i mesto promocije novih ideja i modela.
Izložbeni program predstaviće aktuelnu produkciju vodećih proizvođača nameštaja iz Srbije i regiona kao i uglednih svetskih kompanija, ali i novitete iz oblasti dizajna enterijera.
Pored najvećeg izbora nameštaja svih vrsta i namena, za stambene i poslovne prostore i opremanje javnih objekata, sadržaj manifestacije upotpunjuje ponuda Sajma mašina, alata i repromaterijala iz oblasti drvne industrije. Od izuzetne važnosti za drvno prerađivačku industriju, sajam je platforma koja okuplja sve proizvođače i aktere industrije nameštaja i drvne industrije kao mesto gde se premijerno predstavljaju tehničko – tehnološke inovacije. U hali 5 biće izložene mašine i alati za drvnu industriju, a u hali 11 repromaterijali, mašine i alati za drvnu industriju.
Široka paleta sajamske ponude obuhvata: repromaterijale za izradu nameštaja uključujući građu, stolarske ploče, furnire, folije, kant trake i dr., repromaterijale za površinsku obradu i spajanje; boje i lakove, sve vrste lepkova, razređivača, brusnih papira i dr.
Asortiman okova i ukrasa za nameštaj čine: bravice, šarke, kvake, ručice, žice, opruge i ukrasni elementi, a ponudu repromaterijala čini i bogat izbor tekstila i tkanina za nameštaj, kože za nameštaj, tehnološki novi materijali, poliuretanske pene, elementi od gume i plastike, sunđeri i dr.
Najsavremenije mašine koje omogućavaju visoku preciznost primarne obrade drveta, izrade i završne obrade, kao i pilane, sušare i mehanički, električni i pneumatski alati prikazaće na sajmu kojom brzinom se inoviraju i razvijaju perspektivne industrije – drvna i industrija nameštaja

Vidljiva prezentacija srpske privrede prema svetu, adekvatna promocija inovativnih i kvalitetnih proizvoda sa ovih prostora uz dinamične poslovne aktivnosti i organizovan dolazak poslovnih posetilaca i kupaca iz celog sveta, veliki su stimulans za sve učesnike i izlagače na Sajmu nameštaja.

Značajno redizajnirana i unapređena manifestacija, na temeljima bogate tradicije i dugogodišnjeg iskustva i profesionalizma u sajamskom poslovanju, rezultirali su podizanjem kvaliteta u svim segmentima u organizaciji manifestacije.
Sajam je prošle godine posetilo više od 60 000 ljudi, čime je potvrđen uspeh novog koncepta, liderski status u regionu i spremnost da inovacijama i usavršavanjem ide u korak sa vremenom i tržišnim potrebama. Sajamski ambijent doprineo je simbiozi dizajna kao umetničke discipline sa proizvođačima i privrednicima u cilju razvijanja velikog biznis potencijala, ali i podizanja kvaliteta života.
Kao potvrdu najboljih proizvoda sa ovih prostora iz domena dizajna nameštaja, sajam će i ove godine dodeliti prestižnu nagradu Zlatni ključ, prepoznatljivi simbol kvaliteta i nosilac razvoja dizajna na našim prostorima.
U vremenima kada tržište podrazumeva i diktira stalno usavršavanje i visoke standarde, Sajam nameštaja uz novu energiju i sve postojeće reference i dalje je najveći privredni događaj u Srbiji i regionu u oblasti drvne industrije i proizvodnje nameštaja.
Više informacija o ovogodisnjem Sajmu nameštaja pogledajte na www.sajamnamestaja.rs