top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


B1Q         7        
  N    1    G 3   5M8
GSI   HH2   6GB      
  7    9      T   3TP
AMW           L      
Pretraga  
Novosti

46. Međunarodni sajam građevinarstva - centar promocije građevinske industrije

14.04.2022.

U toku su pripreme za 46. Međunarodnom sajam građevinarstva, koji će se, pod sloganom BUDUĆNOST U IZGRADNJI održati od 27 do 30. aprila 2022. godine.

Višedecenijsko poslovno iskustvo afirmisalo je Sajam građevinarstva SEEBBE u svim oblastima građevinske delatnosti i utvrdilo jak međunarodni karakter i liderski status u ovom delu Evrope. U halama i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma, Sajam građevinarstva potvrdiće inovativnost svih grana građevinske industrije.

Tokom protekle dve godine građevinska industrija je, u Evropi ali i svetu, doživela ekspanziju. Izgradnja objekata i dizajn enterijera i eksterijera beleže rast, jer su stanovnici urbanih i ruralnih područja mnogo više vremena provodili u svojim domovima i izdvajali sredstva za investicije u veće ili manje projekte vezane za izgradnju, sređivanje, adaptaciju ili rekonstrukciju.

Specijalizovana smotra građevinske industrije i novih trendova i tehnologija obuhvata sve segmente – od istraživanja i projektovanja, preko izgradnje i održavanja objekata u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji, odnosno predstavljeni su svi proizvodi i usluge - od izgradnje krova do podne keramike, od građevinskih elemenata do kuća po sistemu ključ u ruke. 

Posetiocima će biti promovisani najsavremeniji materijali, građevinske mašine, uređaji i alati. Kao i svake godine, na Sajmu će biti proizvodi za fasade, prozore i vrata, materijali za izolaciju od vlage i buke. Brojne firme, izlagači, predstaviće najnovije proizvode i tehnološka rešenja iz oblasti prozorskih sistema, sistema za zaštitu od sunca, aluminijumskih profila, metalnih proizvoda, građevinskog stakla, alata i zaptivača. 

Na predstojećoj manifestaciji u ponudi će se naći i liftovi.

Izlagači iz oblasti eksploatacije i obrade kamena predstaviće se na 12. Međunarodnom sajmu STONE-EXPO.
Sajam je namenjen svima koji su uključeni u proces izgradnje, uključujući izvođače radova, zanatlije, građevinske firme kao i pružaoce usluga iz oblasti građevinarstva, rekonstrukcije i modernizacije. Kao finalna delatnost, deo ponude Sajma građevinarstva je dizajn i opremanje enterijera.
Organizovani nastup izlagača iz inostranstva, još jedan je od vidova uspostavljanja kontakata i poslovne saradnje. Na ovogodišnjem sajmu biće predstavljene nacionalne izložbe Češke Republike, Turske, Holandije, Indije i Austrije. Pojedinačno će se nastupiti veći broj izlagača iz Poljske, a organizovano će izlagati kompanije preko Privrednih komora Republike Srpske i Tuzle.

Stručni sajam poput ovoga, poslovna poseta, predavanja i razmena iskustava, svakako imaju dugoročno efekta i podržavaju građevinsku industriju da usvoji moderne tehnologije i načine rada, podstiče se postizanje boljih rezultata poput poboljšanja efikasnosti i demonstrira mogućnosti smanjenja troškova u lancu proizvodnje. Perspektivnost okupljanja struke na jednom mestu je u konstruktivnim nastojanjima da se razviju i inovativna rešenja i materijali za smanjenje otpada i poboljšanje kvaliteta životne sredine. Ekološki materijali, izvori obnovljive energije i gradnja i dizajn koji su u harmoniji sa prirodnim okruženjem, sve su interesantniji za struku i posetioce ovakvih manifestacija.

Generalni sponzor manifestacije je kompanija Wienerberger Srbija.