top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


8IN         FUO      
O 8    U      1   Y19
E 1   WMK   SQY      
N P    H      Y   P7R
L48         2LT      
Pretraga  
Novosti

45. MEĐUNARODNI SAJAM GRAĐEVINARSTVA - SEEBBE

16.04.2019.

45. MEĐUNARODNI SAJAM GRAĐEVINARSTVA - SEEBBE
Od 17. do 20. aprila 2019. godine - Preko 600 izlagača iz 27 zemalja

Moto: “Budućnost gradimo sada”
Građevinarstvo i arhitektura jedne su od najstarijih i najznačajnijih grana ljudske delatnosti, koje su se razvijale uporedo sa razvojem civilizacije, tehnike i tehnologije. Pokazatelj su istorijskog trenutka koji sagledavamo, te predstavljaju najočiglednije ostatke ljudske prošlosti, ali budućnost donosi novi i večiti izazov za usavršavanjem i pomeranjem granica.
Građevinska industrija Srbije ide u korak sa aktuelnim trenutkom i savremenim svetskim tokovima i jedan je od glavnih pokretača privrede.

Vodeća smotra najvećih profesionalnih dostignuća svih učesnika građevinske industrije
U šest hala i na otvorenom prostoru Beogradskog sajma nastupiće preko 600 izlagača iz 27 zemalja, odnosno svi eminentni domaći i strani građevinski proizvođači, distributeri i trgovci opremom i materijalima, akteri građevinske industrije i predstaviti svoju produkciju kroz sve segmente građevinske delatnosti: istraživanje i projektovanje, izgradnju i održavanje objekata, visokogradnju, niskogradnju, građevinske mašine, uređaje, materijale i alate, informacione tehnologije, najsavremenije sisteme gradnje, opremanje objekata i enterijera.
Više od četiri decenije dugo poslovno iskustvo afirmisalo je manifestaciju u svim oblastima građevinske delatnosti i utvrdilo jak međunarodni karakter i liderski status Međunarodnog sajma građevinarstva na Beogradskom sajmu.
Ugled i obim koji ima, manifestaciju čine jednim od poslovnih zaštitnih znakova Beograda i Srbije, što potvrđuje veliki broj inostranih učesnika i posetilaca.
Pored značajnog broja učesnika, Sajam građevinarstva svake godine poseti i veliki broj ljudi iz zemlje i inostranstva, a događaj privlači veliku pažnju medija, stručne ali i najšire javnosti.

Sajam građevinarstva jedan je od najznačajnijih poslovnih sajmova u Srbiji i regionu,

Sajam građevinarstva jedan je od najznačajnijih poslovnih sajmova u Srbiji i regionu

Izlagački program
Sajam građevinarstva jedan je od najznačajnijih poslovnih sajmova u Srbiji i regionu, i događaj koji je za sve učesnike i posetioce idealna prilika i ambijent za premijerna predstavljanja inovacija i tehničko-tehnoloških rešenja.
Izlagački program obuhvata inženjering, rekonstrukciju, mašine za obradu stakla, mašine za obradu profila za stolariju, najmoderniju građevinsku mehanizaciju, kompjuterske softvere u građevinarstvu, mašine i uređaje za industriju građevinskih materijala, najnovije materijale, uređaje za klimatizaciju i grejanje, montažne objekte.
Ovogodišnja sajamska postavka biće, kao i svake godine, i sadržajno i dizajnerski inovirana. Nove tehnologije će biti prisutne u svakom segmentu manifestacije, upravo zbog konstantne potrebe za inovativnošću i napretkom u građevinskoj industriji. To važi za IT, digitalne, komunikacione tehnologije, sve vrste specijalizovanog, aplikativnog softvera, koji odavno u građevinarstvu nije novost i ekskluzivitet - već uspostavljeni standard.
Tehničko tehnološka dostignuća posebno su primetna u tehnologiji, sistemima gradnje i materijalima.

Detaljnije informacije pogledajte ovde.