top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


MOG         M7E      
5 9    X      6   5XM
T5K   MJK   KFQ      
O S    O      P   DTB
3LP         GGE      
Pretraga  
Novosti

16. Drvno-tehnološka konferencija

16.05.2019.

Očekuje se više od 300 učesnika u promociji važnosti postizanja sektorskih ciljeva za društveni, razvojni i industrijski redizajn.

TEMATSKI NAGLASCI

Potvrđeno je kako će u Opatiji učestvovati mnogobrojni predstavnici iz zemalja EU (Italija, Njemačka, Belgija, Francuska, Austrija, itd.) kao i stručnjaci za kogeneracije i energiju iz drveta i renomirani austrijski i domaći arhitekti koji će predstaviti relevantna i referentna iskustva u području gradnje drvetom. Na nivou EU dosta se raspravlja o međunarodnoj konkurentnosti sektora i potrebe implementacije robota, primene novih materijala i smart tehnoloških rešenja. Na konferenciji će biti predstavljeni neki uspješni R&D, odnosno EU projekti, a okupiće se široki konzorciji njihovih međunarodnih partnera.

ZAŠTO učestvovati?

  • uvid u aktuelnu situaciju na tržištu prerade drveta
  • inostrana iskustva i upoznavanje s najboljim praksama
  • neposredni kontakti
  • velika medijska vidljivost

PRIJAVITE SE

Vi i Vaše kolege sigurno ćete pronaći interes za aktivnim učešćem u radu konferencije, stoga nas za sve pojedinosti i predloge slobodno kontaktirajte na: info@drvniklaster.hr ili na +385 1 6329 111.

PREUZMITE LETAK-PRIJAVNICU: OVDE

SMEŠTAJ

Smeštaj za 16. Drvno-tehnološku konferenciju u Opatiji možete rezervirsati po povlašćenim cenama na web stranicama www.amadriapark.com koristeći kôd DTK19 putem linka:

Pogledajte najavu Drvno-tehnološke konferencije 2019

Šire informacije možete pogledati ovde.