top-tech
Mailing lista
Pošaljite nam svoju E-Mail adresu i dobijaćete redovna obaveštenja u vidu newsletter-a.
Sigurnosno pitanje, molimo saberite dva broja:


HL3         1        
J T    P    1 T   ONE
EG8   QYJ   TUL      
N C    6      T   X7H
D7J           M      
Pretraga  
Novosti

15. Međunarodni sajam energetike i 16. Sajam zaštite životne sredine i prirodnih resursa - EcoFair

19.08.2019.

sajmovi-energetika2019-ecofair209-isec2019

Dva specijalizovana sajma međunarodnog ranga - 15. Međunarodni sajam energetike i 16. Sajam zaštite životne sredine i prirodnih resursa - EcoFair - biće održana na Beogradskom sajmu od 2. do 4. oktobra 2019. godine, i to kao jedinstven, organski povezan sajamski duo. Temelj ovakovog koncepta leži u shvatanju suštinske povezanosti energetske i ekološke osnove našeg sveopšteg okruženja, ali i u formiranju sinergične logističke platforme za odgovore na neka od najvažnijih pitanja današnjice - energije, energetske efikasnosti, životne sredine...
Očekuje se da Energetika 2019, kao najrespektabilnija regionalna sajamska manifestacija sa UFI licencom, poveže više od 150 direktnih ili indirektnih učesnika različitih formata, iz dvadesetak zemalja. Značajan poslovni karakter ovog sajma potvrđuje i više od 8000 domaćih i inostranih posetilaca i profesionalaca, ali i oko 2000 registrovanih poslovnih posetilaca na B2B portalu, koliko ih je bilo prethodne godine. Kompanije, institucije i profesionalci u sektorima električne energije, uglja, nafte i gasa, obnovljivih izvora energije, energetske efikasnosti i rudarstva, ali i naučno-istraživačkog rada, pametnih tehnologija, obrazovne i svake druge “logističke” podrške, imaju priliku da svoju misiju ispune na najbolji mogući način.  
U izlagačkom i segmentu konferencijskog programa, biće uključene sve relevantne teme i naučno-istraživački rad u sektorima proizvodnje, eksploatacije, obogaćivanja, distribucije, transporta, skladištenja, neposrednog korišćenja prirodnih resursa, obnovljivih izvora energije (tržište električne energije, pametne mreže), investicija u energetici, problematike biomasa, e-mobilityja i sl.    

Slika sa Sajma energetike i Ecofair 2018

Zajedno sa Energetikom 2019, u isto vreme i na istom mestu, održava se i komplementarni EcoFair 2019, reprezentativno godišnje okupljanjе različitih činilaca iz sistema zaštite životne sredine - institucija, proizvođača opreme, distributera, reciklera, operatera, deponija, lokalnih samouprava, komunalnih preduzeća, generatora otpada i stručne javnosti. Očekuje se da i ove godine tematska potka bude u znaku “zelene ekonomije”, industrije reciklaže, obnovljivih izvora energije, upravljanja otpadom, regionalnih ekoloških integracija, berze otpada i trgovine otpadom i sekundarnim sirovinama, upotrebe otpada u energetske svrhe, cirkularne ekonomije u regionu itd.
Privilegija za sve učesnike, izlagače i posetioce sajmova Energetika 2019. i EcoFair 2019. leži u činjenici da se, u istom terminu i na istom mestu, u hali 1 Beogradskog sajma, održava i 7. Međunarodni sajam pametnih tehnologija - iSEC, koji će predstaviti visoke tehnologije u funkciji javne i privatne bezbednosti, savremena IT rešenja za nadzor, monitoring, senzorsku detekciju i merenje, automatizaciju, bezbednost i softversko-hardverska pametna rešenja u okviru raznovrsnih oblasti. Tako će ove tri manifestacije predstavljati jedinstvenu multidisciplinarnu platformu za logistiku nekima od najvažnijih tema današnjice, kao što su energija, energetska efikasnost, životna sredina i bezbednost.
Svi poslovni posetioci imaće i ovog puta mogućnost on-line B2B komunikacije i zakazivanja B2B poslovnih sastanaka, te on-line preuzimanja akreditiva za prisustvovanje i učešće u sajamskim programima.

Kontakt: energetika@sajam.rs

Više informacija na sajtu sajma.

Sjam energetike i Ecofair 2019